Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Hastanesi (Silivri, Avcılar, Ereğli) Kalp Damar Cerrahı Ümit Duman

03 Eylül 2023 13:27

Özel Silivri Anadolu Hastanesi'ne Kalp ve Damar Cerrahisi Ümit Duman'a randevu almıştım. Randevu saatinde kaydımı açtırmış doktorun odasının kapısında hazır vaziyette bekliyordum. Yaklaşık 10 dakika içeride hasta vardır düşüncesiyle bekledim. Sonra başka bir doktorun asistanı odaya girdi ve çıktı. Çıkan kişiye muayene olmak için beklediğimi söyleyip içeride hasta olup olmadığını sordum. Doktor içeride asistanıyla bir şey yapıyor cevabını aldım (muayene sırasında yaptığı telefon konuşmasında, ben kapıda beklerken diğer hastaların epikrizlerini doldurduğunu öğrendim) Yaklaşık 20 dakika daha bekledim kapıda. Sonra artık dayanamayarak kapıyı tıklatıp içeriye girdim. Kapıda bekleyin dedi doktor bey ve asistanı. 10 dakika kadar daha bekledim ve o sırada kaydımı iptal ettirmeyi düşündüm. Fakat Silivri bölgesinde başka bir kalp damar cerrahi doktoru bulamadığımdan belki muayenesi iyidir diye bekledim. Daha sonra lütfedip odaya çağırdılar beni. Muayene sırasında bana ismim ile hitap ederek alaycı bir tavırla şikayetimi gereksiz buldu doktor bey. Yine de tahlil istedi sağ olsun. Daha sonra tahlilimi yaptırdım. Ve sonucu alıp odasına tekrar gittim. Bu sırada odasına asistanı dışında bir hastane çalışanı daha vardı. Doktor bey ayaktaydı ve odanın kapısına kadar geldi bizim içeriye girmemize müsaade etmeden elimdeki sonuca baktı. Bir şey yok iki yılda bir kontrole gelirsin dedi. Ve beni gönderdi. Bana şikayetlerimle ilgili tavsiyelerde bulunmasını beklerdim ama bunu geçin sorularımı bile yöneltemeden beni defetti. Boşuna para verip muayene oldum. Yine internetten araştırma yaparak şikayetlerimle ilgili neler yapacağını öğrendim, doktorumdan öğrenemediğim için. Devlet Hastanesi'ne gitsem böyle bir muamele görmezdim muhtemelen. Bekleme sürem de daha kısa olurdu. Yani diyeceğim o ki tam bir pişmanlık. Şimdi tekrar başka bir ilçede başka bir doktordan randevu alıp muayene olacağım. Tekrar masrafa gireceğim. Doktor bey epikriz yazdığından hem sinirli hem de sabırsızdı. Ama ben oraya ücretini verip muayene olmaya gitmiş bir hasta olarak çok mağdur oldum. Bu şikayetim de kimsenin umurumda olmayacak çok eminim ama yine de belki gitmek isteyip yorumuma denk gelenler olur diye yazmak istedim.

05 Eylül 2023 17:29 (Şikayetten 2 gün sonra)

26 Ağustos 2023 13:44
Esra sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 23:00
Ertaç sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Stent Ücreti Ve Yanlış Bilgilendirme

22 Aralık 2024 22:37