Amzyazilimlari.com Yazılım Paketi Mağduriyeti

26 Mart 2024 10:32

15 Mart tarihinde Amazon yazılım paketini satın aldım. Ancak 25 Mart tarihine kadar 1 dakika bile kullanamadım. Durumu sahibine her bildirdiğimde 'bugün düzeltilecek', 'bugün yapıldı, düzeldi, şu an bakımda' şeklinde oyalama taktikleriyle karşılaştım. En başından beri paramın iadesini istememe rağmen, bu talebim karşılanmadı. Üstelik beni suçlamaya çalıştılar.
Mesajları inceleyin. Devamı var ancak bu kadarını yükleyebildim. Paramı isteyip şikayetçi olacağımı söylediğim için üyeliğimi dondurup özür dilememi bekliyorlar.

26 Mart 2024 14:58 (Şikayetten 4 saat sonra)

Kişinin çalışan hesabi bütün kanıtlarıyla mevcuttur, çalıştırıp işini yaptıktan sonra iade istemiştir ama alınan hesapta iade olmadığını her yerde belirtmekteyiz. Kişi tehditler ile bu durumu karıştırmaya devam etmektedir. Geçersiz şikayettir

Erhan
26 Mart 2024 15:07

Firmanın yazdığına açıklık getirmek istiyorum, firmadan aldığım paket şeklindeki paketin içerisinde 3 ayrı yazılım mevcut bunlardan en önemlisi Keepa isimli yazılım ve bu yazılım satın aldığımdan beri 1 dakika bile ne çalıştı ne de ben kullanabildim zaten bu eklediğim mesajlarda da mevcut görebilirsiniz detay isteyene detay da belirtebilirim. Bu firmanın çalışıyor kullandı dediği kısım ise diğer sorunsuz ama hiçbir işe yaramayan yanında verilen yazılımlardır. Keepa olmadıktan sonra bunların da bir anlamı yoktur. Aldığım yazılım paketi uzun süreli kullanıma uygundur 1 2 gün kullanıp işini bitirip iade edeceğin bir yazılım paketi değildir. Amazon işiyle ilgileniyorsan ömür boyu kullanmak zorunda olduğun bir yazılımdır yani yalancı firmanın dediği gibi işini halletti ve iade istiyor tarzı bir şey söz konusu dahi değildir, imkansızdır. Kendi WhatsApp gruplarına son yazdıkları mesaj da 6 gün önce yani bozuk olduğunu onlar da itiraf ediyorlar bu mesajdan sonra da mesaj atmamışlardır çalışıyor düzeldi diye çünkü hala bozuk ve çalışmıyor. Bu süreç içerisinde kullanamadığımdan dolayı haklı olarak iademi istedim ve her gün çalışmayan kullanamadığım yazılım için de iademi istediğim için firma sahibi üyeliğimi iptal edip özür dilemem halinde geri vereceğini söyledi

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2024 21:42
SellerRunning Kullanmadığım Yazılımın Parasını İade Etmiyorlar.!
Abdulbaki sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 23:52
Amazon Yazılımında Keepa Sorunu Ve Ücret İadesi Talebi
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

18 Ağustos 19:48

Kiralık Amazon Yazılımında Teslimat Ve Destek Sorunu

28 Temmuz 13:25
Sevim sonuçtan hiç memnun değil

Dc Amazon Yazılımları Dc Amazon Ortak Yazılım

13 Ağustos 2024 14:12