Yahya sonuçtan hiç memnun değil

Amzyazilimlari.com Deve Hendekten Atlar Mı?

28 Nisan 2024 02:15

Artıları ve eksileri ile değerlendireceğim ama eksiler, artıları götürecek. Bayramın ilk günü hemen kullanıp kullanamayacağımı sorduğumda 'tabii' yanıtını aldığım için satın alımı yaptım; ancak yöneticilerin kurulum yapması gerekiyordu. Kurulumu saat 16:00 sularında aldığım paketi rica minnet 23:30 sularında yaptırdım. Ancak Helium 10 ve Jungle Scout varken, asıl istediğim Keepa yoktu. Bayram bittiğinde, iş günlerinde Keepa'yı da yüklediler, sağ olsunlar. Ama bu sefer de Keepa'nın ortak kullanıma dair izlediği politika ile kiralık Amazon yazılımlarının politikası uyuşmadığı için Keepa ban verdi ve uzun süredir banlıyım. 'Çözeceğiz ve kullanım sürelerini etkilemeyecek' diyerek dönüş alabiliyoruz ama ben bugün kullanamadıktan sonra bu neye yarar ki? Bugün diyorum ama en az iki haftadır kullanamıyorum. Yazdığım mesajlara da dönüş alamıyorum. Bu arada, daha önce de sorunlar yaşadık ama sistem iyi düşünüldüğü için o sorunları tolere ederek, görmezden gelerek ve onlara yeni müşteriler kazandırarak devam ettik. Ama artık ne tolere edilebilirlik kaldı ne de sistemin cazibesi gözümde. Kurumsallık, verdikleri cevaplardan anlaşılıyor zaten. Görsellerden kurumsallıklarını değerlendirebilirsiniz. Kaybettiğim zamanın telafisi yok; 300-500 lira için kimseyle yüz göz olmayacağım bundan sonra. Tepkisiz kalmamak için kurumun kalitesi hakkında yeni kullanıcıları bilgilendirmek amacıyla bu durumları yazıyorum. Boşa harcayacak zamanınız ve paranız varsa, üstüne bir de sinir sisteminiz buna müsaitse, kiralık Amazon yazılımları kesinlikle doğru bir tercih olacaktır. Görsellerde kişilerin kurumu nasıl yıprattığını da görmüş olacaksınız. En son mesajımı 20.04.2024 tarihinde yazmışım ve hala cevap yok.

amzyazilimlaricom-deve-hendekten-atlar-mi-1.docx
05 Haziran 2024 13:07 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhabalar efendim, yaşadığınız sorun hakkında en içten dileklerimizle özür dileriz. Sizlere ulaşabilmemiz ve sorununuzu çözebilmemiz için bu şikayetin ekran görüntüsünü alarak bize mesaj atar mısınız rica etsek?

Yahya
05 Haziran 2024 13:11

Merhaba Artık destek almak istemiyorum. Kararım kesin üzerinden bir ay geçmiş bir sorunun desteğini verirken yeniden olası sorunlarla karşılaşmamak için kayıp pahasına durumu kullanıcılara özetlemek için bildirdim yalnızca. Araştırmalarda karşılaşırlarsa duruma dair fikirleri olsun istiyorum sadece.

05 Haziran 2024 14:30

Efendim 7000 Aktif müşterimize yardımcı olduğumuz gibi size de yardımcı olabilmek adına buradayız. Sorununuzu en iyi şekilde analiz edip anlamış durumdayız yardımcı olabiliriz. Dilerseniz her zaman sizlere yardımcı olabiliriz

Abdulbaki sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 23:52

19 Mart 2024 01:39

17 Şubat 2024 21:45
Dc Amazon Yazılımları Doğru Düzgün Hizmet Alamadım
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Amzyazilimlari.com Kiralik Amazon Yazılımları Pişmanlıktır

19 Mayıs 2024 07:18