Zorla Satış Taktikleri Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

02 Aralık 2024 15:35

İngilizce birebir ders almak için aradım telefonda hiçbir bilgi vermediler. Gelip görüşmeniz gerekiyor dediler. Neyse akşam bilgi almak için iller bankasındaki şubelerine gittim. Verdikleri fiyat bana çok yüksek geldi. Sırf yazılayım diye ilk söyledikleri fiyatı bayağı indirdiler en son 120 saat özel ders için 110 bin tl fiyat verdiler. Elden ödemeli 10 taksit şeklinde. Bende düşünmek istediğimi ve ailemle görüşmem gerektiğini söyledim. Görüştüğüm kişi ailenizle gelseydiniz, telefonda size öyle demiştim, şimdi arayın. Ailenizi sorun diye aşırı derecede ısrar etti. Çok rahatsız oldum. Bunun üzerine indirimli fiyatın son günü olduğunu söylediler (ki yalan herkese aynı şeyi söylüyorlarmış) ayrıca eğer o gün değil de ertesi gün kayıt yaptırırsam ancak şubat ayında başlatabileceklerini söylediler (özel ders almak istemiştim 3 ay sonra başlatmak ne alaka? ) neyse sonra kafama yatmadı o yüzden düşüneceğim falan deyip kalkmak istedim. Görüştüğüm kişi (İller Bankası şubesindeki genel müdür yardımcısı) indirimin son günü olduğunu, bana randevu verdiği için başkasına randevu veremediğini falan söylemeye başladı. Çok şaşırdım. Görüşmeye geldim diye yazılmak zorunda mıyım, telefonda fiyat bilgisi vermediğiniz için geldim falan dedim en son. Kadın o kadar çok konuştu o kadar çok ısrarla kayıt yaptırmaya çalıştı ki, elinden gelse zorla kayıt yaptıracaktı. Ertesi gün de utanmadan beni arayıp düşünebildiniz mi falan diyorlar. Bende bana öyle bir seçenek sunulmadı. Dün dedim. Kesinlikle kalitesiz bir kurum olduğunu düşünüyorum. Kaliteli bir kurum olsalar kayıt yaptırayım diye o kadar ısrar edip manipülasyon yapmazlardı. Görüşmeye gittiğime bile aşırı pişman oldum. Bir daha önünden dahi geçmeyeceğim.

03 Aralık 2024 16:43 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Zeynep B Öncelikle durumu bizlere ilettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Konuyla ilgili gerekli uyarılar ve şirket içi eğitim planlaması yapılacaktır. Saygılarımızla, Genel Merkez.

Faruk sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2023 15:33

10 Ocak 2024 14:37

03 Mart 2025 16:41
İlayda sonuçtan hiç memnun değil

Dil Kursunda Hayal Kırıklığı Ve Haksız Ücretlendirme

16 Kasım 2024 22:20