Çetin sonuçtan hiç memnun değil

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Amerikan Kültürde Yanıltıcı Eğitim Düzeni

26 Şubat 2024 14:41

Beylikdüzü Amerikan Kültür şubesine okullar açılırken yazıldık. Öğrenci kaydı alırken seviye tespit sınavı yapıldı fakat yakın zamanda çocuktan duymaya başladık ki daha ileri dil becerileri gerektiren bir anlatım var. Bunu öğretmenle konuştuğumuzda kendisi geçen seneki öğrenciler ile de aynı sınıfta olmamızdan kurum böyle istediğini belirtti fakat bizim geride kaldığımızı çeviri yapamadığımızı ve çocuğun bu yüzden gitmek istemediğini söyledim. Kurumun düzelteceğini söyleyip etüt sözü verdiler. Bu durumda özel öğretmen tutsam zaman kaybımız olmayacaktı sadece bir arada ders almasını istemiştik. İlk dönem sonuna kadar bekledik fakat hiçbir değişim olmadı ve üstüne öğretmen işten ayrıldı. Kurum müdürü muhasebe ve işten ayrılan öğretmen ile görüştüm kurumun bu sene hatalı olduğunu kabul ettiler bende nazikçe ödediğim paramı geri verin özel öğretmenle bu açığı kapatmak istiyorum dedim almadığımız bir hizmete bedel Ödemiş olduk. Yarım dönem kesinti yapılması şu durumda doğru değil. Gerekli yetkililerin durumu incelemesini rica ediyorum

26 Şubat 2024 16:37 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın Çetin Ç Konu ile alakalı şikayetiniz üzerine takip süreci başlatılmıştır. Kurum yetkilimiz tarafından şahsınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Genel Merkezi.

01 Mart 2024 14:10

Cevabınız ve yanıtlarınız ne yazık ki eksik ve yine yanıltıcıdır Kurum olarak ilk dönemde defalarca eğitimden memnun kalmadığımızı ve eğitim veren öğretmen ile görüşüp kuruma bildirildiğini fakat kurumun düzenlediğini defalarca bekledik En başından beri kurum olarak düzenleme yapılacak olmasına rağmen düzenleme olmadığını kurumunuza da iletmemize rağmen hiçbir düzelme olmadı Bahsettiğiniz sınav da kurumdan ayrılan öğretmen tarafından haftalar sonra bildirildi ve gereksizdi Adaletin olmadığı haksız düzende olduğunu anlatmaya çalıştım fakat bu bahanelerle geçiştirmeye ve kendinizi haklı göstermeye çalışıp sadece mesajla cevap veriyorsunuz Bütün veliler gruptan şikayetlerini ilettiler fakat tek kişi varmış gibi davranıyorsunuz

Sayın Çetin Ç Kurumumuza yazılı herhangi bir talep iletilmemiştir. Durum yukarıda açıkladığımız gibidir. Başka bir talebiniz olması durumunda tekrar kurumumuz ile görüşülecektir. Saygılarımızla, Genel Merkez.

02 Mart 2024 20:48

Ben talebimi kuruma ilettim fakat siz bunu öğrenmek için beni aramayıp sadece buradan cevap vermeyi tercih ettiniz Yazışmalar mevcut Ayrılan öğretmeninizin de kurum müdürü Tamer beyin de muhasebecinizin de tüm durumlardan haberi olmasına rağmen nasıl hala yok diyebiliyorsunuz Önce durumu incelemeniz sorgulamanız gerekmez mi sadece kuruma sorup bizim mağdur ediyorsunuz sadece

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Ankara Keçiören Şelale American Kültür Eğitimi Şikayet Ediyorum!

12 Şubat 2024 12:23

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Bakırköy Şubesi Memnuniyetsizliği

08 Eylül 2023 13:50
Şenol sonuçtan hiç memnun değil

American Time Beylikdüzü İptal İşlemi Yapmıyor

19 Eylül 2023 15:38
Derin sonuçtan hiç memnun değil

Öğretmen Değişiklikleri Ve Süresiz Ara Nedeniyle Kurs Mağduriyeti

06 Mayıs 2025 19:10