Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Aluxc Tech Yatırım Platformu Hüsran

12 Mayıs 2024 13:08

Aluxc tech.net adlı bir web sitesinde hesap açtırdılar. Daha sonra bu siteye yatırım ve borsa işlemleri yapacağımı zannederek para yatırdım. 'Uzman yatırım danışmanı' diye tanıtılan kişiyle Skype üzerinden görüştürüldüm. S***** J** ve P*** A**** Bu kişinin olan ünlü biriyle aynı ismi taşıdığını fark ettim. İşlemlerden elde edilecek karın %20'sini alacağını söyleyerek bana yardımcı oldu. Ancak sürekli baskı altında tutularak platforma para aktarmaya zorlandım. Ve sermaye mi artır mam konusunda sürekli baskı altında Skype üzerinde beraber ekran paylaşım i yaparak banka hesaplarında kredi çektik yabancı bir yatırım şirketinin adını kullanarak e-posta gönderdiler ve işlem yaptığım borsanın müşteri temsilcisi olduklarını iddia ederek WhatsApp üzerinden yabancı numaralardan arayıp Avrupa borsa sorumlusu olduğu iddia eden S**** E****** vergi yatırmamı istedi Uzmanım da aynı şeyleri tekrarladı. Aktardığım paraların aynı miktarda hesabıma yatırıldığını gördüm. Uzman, birkaç işlem yapmamı sağlayarak karlı görünmeme neden oldu. Ne zaman para çekme işlemi yapmak istedim işlemi yaptık
ama bu kezde
hesabımın bloke olduğunu ve sigortalanması gerektiğini söylediler. Sigorta bedeli olarak da 5189.0 USD yatırmam gerektiğini, aksi takdirde blokenin kalkmayacağını belirttiler. Tüm paramı hesaba aktardığım için sözde sigorta bedelini yatıramaz duruma geldim. Yanıltıldığımı düşünüyorum. Aluxc tech.net'in sahte bir site olduğunu düşünüyorum ve yetkililerden çözüm bulmalarını talep ediyorum. Ve bu saatten sonra ıslak imzam olmadan yapıla çak hiçbir işlemi kabul etmediğimi kamu kurum ve kuruluşlara duyurulur.

profile profile profile

Yorumlar (9)

Hasan

Sedat bey merhaba. Siz sorununuzu çözebildiniz mi?

Ahmet

Merhaba Sedat bey, Hasan bey ve Ecem hanım. Aynı şeyler başıma geldi. Çözüm yolu ararken site üzerinde sizlerin yazılarına denk geldim. Savcılığa suç duyurusunda bulundunuz mu? Ya da paranızı geri alabildiniz mi? Ya da izlediğiniz yol yöntem nedir? Bilgilendirebilir misiniz?

Sedat

Kardeşim hiçbir para yatırma yatırdıkların soğuk cüzdan hesabına gidiyor ben dün teminatı yatırdım görüşme yaptıklarım bugün beni engellediler ben kandım siz bunalarin hepsi bir düzmeceden ibaret ortada para filan yok

Hasan

Siz blokchain aktivasyonu ve gas fee ödemelerini yaptınız mı? Aynı sorun bende de var. Parayı çekemiyorum.

Sedat

Maalesef hayır şimdi de teminat ödemem isteniyor

Ecem

Merhaba aynı durum babam üzerinden gerçekleşti para çekmek istediğinde ödeme geçmiyor ve sürekli oyalama yapıyorlar ekran paylaşarak işlem yaptırdıkları için kredi çektirip daha da içeri sürüklüyorlar

Hasan

Ecem hanım merhaba. Siz sorununuzu çözebildiniz mi?

Ecem

Ecemkuac yatırımı geri alma şansımız olabilir mi bilmiyorum. Siber suçlara şikayette bulunacağız

Sedat

Maalesef çok fazla girmediyse hemen bıraksın ve yandım

Aluxc Yatırım Platformunda Yaşadığım Olumsuz Deneyim!

28 Mayıs 2024 16:12
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Mesut
05 Mayıs 2024 16:19
Aluxc Yatırım Vaadiyle Hüsran
Aluxc Yatırım Vaadiyle Hüsran
Misafir sonuçtan hiç memnun değil

Misafir
29 Temmuz 2024 22:18