Altınçizgi Olmayan Hediye Sahte Afiş

10 Ocak 2024 23:00

N*** V*** Altınçizgi mağazasından yılbaşı kampanyasında yüzük almaya gittim. Mağazada çalışan beyefendi, beğendiğim yüzük için önce bir fiyat söyledi ve yüzde 45 indirimle size şu fiyat olur dedi. Pazarlık sonucu yüzüğü almaya ikna oldum. Mağazada 7.000 lira üzeri alışverişte kolye hediye afişini gördüm ve 10.000 liranın üzerinde alışveriş yaptım; ancak tam kasada bana kolyeyi vermediler. 'Size zaten indirim uyguladık' dediler. Öncesinde bu durum belirtilmemiş olmasına rağmen, çok üzerinde durmadım ama aklım karıştı ve düşünmek için dışarı çıktım. İki hafta sonra konuyu hatırlatmak için mağazaya gittiğimde, 'geçen akşam vaktim yoktu, kolye hediyesini vermemiştiniz, yüzüğümü de o yüzüğe bakmak istiyorum' dedim. Aynı yüzük fiyatının dolar artışı nedeniyle 11.500 TL olduğunu söylediler. Sonra başka bir model yüzük ve bir bebek kolyesi için 16.000 TL'lik nakit ödeme konusunda anlaştık. Eşim kredi kartı olmadan afişteki yüzüğü sorduğunda, adam 'elimizde kalmadı' dedi. Afişin hala asılı olması dikkatimi çekti. 'Bitti değil mi kampanya?' diye tekrarladım ve şüphelenerek markanın internet sayfasına girdim; kampanya devam ediyordu. Mağazada tüm ürünlerde yaklaşık %50'ye varan indirim olduğu söyleniyordu. O halde hiçbir üründe kolye hediye edilmemesi gerekiyor. İlk olayı baz alırsak, ikinci seferde ise devam eden kampanyanın bittiğinin söylenmesi ve sayfayı açıp göstermeme rağmen 'kolye elimde yok zaten' şeklinde bir üslupla karşılaşmak ne iş ahlakına ne de etik değerlere uyar. İnsanlara verilmiyorsa bu kolyeler ne oluyor? Aynı yüzüğü iki katına alırım ama bu şekilde güven vermeyen ticaret anlayışıyla ürün almam.

10 Ocak 2024 23:00

Nata Vega altınçizgi mağazasından yılbaşı kampanyasında yüzük almaya gittim mağazada çalışan beyefendi beğendiğim yüzük için önce bir fiyat yazdı yüzde 45 indirim size şu fiyat olur dedi pazarlık sonucu yüzüğü almaya ikna edildim mağazada 7.000 lira üzeri alışverde kolye hediye afişini gördüm ve 10.000 liranın alışverişimin üzerine tam kasada bana kolyeyi vermediler size zaten indirim uyguladık dediler öncesinde bu belirtilmemesine rağmen çok üzerinde durmadım ama aklım karıştı düşünmek için çıktım iki hafta sonra tekrar konuyu hatırlatıp geçen akşam vaktim yoktu kolye hediyesini vermemiştiniz o yüzüğe bakmak istiyorum dedim aynı yüzüğe dolar arttı 11.500 oldu dedi sonra başka bir model yüzük ve bir bebek kolyesi için 16.000 TL lik nakit ödeme anlaştık kredi kartı olmaz dediler eşim afişteki yüzüğü sordu o sıra adam elimizde kalmadı dedi afiş duruyor kampanya bitti dedi afişin her yerde asılı olması dikkatimi çekti bende bitti değil mi kampanya diye yineledim ve evet bitti yanıtını aldım kuşkulandığım için eşim ödeme yapacakken markanın internet sayfasına girdim kampanya devam ediyordu o an aydınlandım resmen mağazada tüm ürünlerde yaklaşık %50 ye varan indirim olduğu söyleniyor o halde hiçbir üründe kolye hediye edilmemesi lazım İkinci seferde ise devam eden kampanyanın bittiğinin söylenmesi sonrasında da sayfayı açıp gösterinde de kolye elimde yok

10 Ocak 2024 23:44 (Şikayetten 44 dakika sonra)
11 Ocak 2024 22:31

Ankara Nata Vega AVM altınçizgi kuyumculuk yılbaşı kampanyası olarak 7.000 TL üzerine lotus kolye verdiklerini iddia ediyor Aldımlarım 16.000 TL tuttu bana kampanya bitti dediler internette ve diğer mağazalarda var dediğimde elimizde tükendi aslında diye çevirdiler Erken anladım ve Neyse ki almaktan vazgeçtim bu suçtur

16 Ocak 2024 23:32

Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Altın Çizgi Ayıp Ettin

29 Mart 2024 16:19
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2024 19:47
Altınbaş Mücevherat 206.000 TL Lik Mağduriyet