Seyyid sonuçtan çok memnun

Yüzük Küçültme Sürecinde Gecikme Ve İletişim Sorunu

30 Aralık 2024 12:47

15 Aralık 2024 tarihinde Altınbaş Gaziantep Forum AVM mağazasından nişanlım için yüzük aldım,16 Aralık 2024 tarihinde geri şubeye getirip küçültülmesi için verdim. 14 gün içerisinde dönüş yapılacak diye söylendi. Ürün 23 Aralık tarihinde atölyeye gönderilmiş. 1 hafta boyunca şubede bekletilmiş. Bugün arayıp bilgi aldığımda ise hala atölyede olduğunu ve daha 14 iş günü diye açıklama yapıyor şube çalışanı. Yani ürünün küçültülmesini istememe rağmen 1 hafta şubede bekletiliyor. Sonrasında hala yapılmadı diyor. Yüzüğü baştan yapsalar 2 hafta sürmez. Bu mağduriyetimin düzeltilmesini istiyorum!

03 Ocak 2025 14:56

03 Ocak 14:54 15 Aralık 2024 tarihinde Gaziantep Forum AVM Altınbaş Şubesinden aldığım yüzüğü 16 Aralık 2024 tarihinde tekrar daraltma işlemi için şubeye bıraktım. Yüzük 14 iş günü içerisinde size geri teslim edilecektir diye söylendi. Yüzük 1 hafta şubede bekletildikten sonra 23 Aralık 2024 tarihinde atölyeye gönderildi diye mesaj geldi. Bugün 03 Ocak 2025 ve defalarca aradım şubeyi hala gelmedi yoğunluk falan var diye oyalanıyorum. Bugünde tekrar yüzük geldi mi diye aradığımda ise çalışanın kaba bir tabirle " yüzük gelmemiş gelince haber vereceğiz " sözüne bir daraltma işlemi maksimum 2-3 saat sürer 3 haftadır bekliyorum dediğimde Yine kaba bir tabirle ve üfleyerek püfleyerek " Biz ürünleri İstanbul'a gönderiyoruz o yüzden süreç böyle " diye cevap veriyor. Hayatımda yaptığım en büyük pişmanlık sizin firmadan alışveriş yapmak. Ürünümü Pazartesine kadar ya teslim edersiniz ya da para iademi yaparsınız.

03 Ocak 2025 14:54

30 Aralık 2024 15:21 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinize istinaden tarafınızı aradık ancak ulaşamadık. Bilgi verebilmemiz için tarafımız ile iletişime geçmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Altınbaş Mücevherat

Seyyid
Seyyid
02 Ocak 2025 13:16

Mağazanızı aradım ilgili birim tarafından tekrar aranacaksınız dendi ama hala arayıp soran yok

Umutcan sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2024 18:28
Altınbaş Mücevherat Tektaş Yüzük 6 Kez Taş Düşme Sorunu Yaşadık
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Altınbaş Beyaz Altın Yüzükte Değer Kaybı Ve İade Talebim Karşılanmadı

29 Eylül 2025 22:38
altinbas-beyaz-altin-yuzukte-deger-kaybi-ve-iade-talebim-karsilanmadi-1.jpg
Mert sonuçtan çok memnun

23 Şubat 2024 12:00
"Müşteri temsilcisi - Merkezden Özge Hanım İlginize alakanıza çok teşekkür ederim inan ki 1 saatte işimi hallettiniz. Hakkınızı helal edin uğraştınız cidden çok teşekkür ederim. Mağazadaki yüz yüze görüştüğüm müşteri temsilcisinden çok telefonda görüştüğüm müşteri temsilcisi Özge hanıma çok teşekkür ederim işim halloldu"

Altınbaş'ta Tektaş Kabusu: Sürekli Düşen Taşlar Ve İlgisizlik

21 Ocak 2025 16:48