Altınay Güzellik & Hair Studio (Antalya) Saçımı Mahvetmesi

Altınay Güzellik & Hair Studio (Antalya) Saçımı Mahvetmesi
23 Şubat 2024 20:59

Kuaföre gittim ha bekle ha bekle aldılar ama fotoğraf gösteriyorum ben ona bakmıyorum diyor hanımefendi, o derece başarılı görüyor kendini, bakın söylediğim gibi önden kısadan uzuna gidecek değil mi diye elimle gösteriyorum evet diyor. Oturmadan önce özellikle söyledim bombe olmasın diye maşallah beni fino köpeğine çevirdi. Hadi güzel keseme sen anlarım da, yapma dediğim ne varsa onu yaptın be kardeşim?! Saçımın arkaları kısa kafayı yiyeceğim bombenin Allah'ı oldu.

Bir de öyle bir makas izi ki kırptı resmen ne bir ara makas ne bir şey bildiğin evde yanlışlıkla saçınızın pat diye kesildiğini düşün öyle izler yani. Üstelik saçımı tutum gösterdim yani bu seferde yalana bakın fonlu değil şu an ondan öyle yoksa fotoğraftaki bu diyor hani bakmıyordun? Yahu hepsini geçtim hepimiz insanız her şey olabilir de, nasıl içine sınıyor müşterinin mutsuz ayrılması?

İnsan bir sorar ne yapalım sizin için kusura bakmayın işte şöyle şöyle yapsak düzeltsek kesimi falan olur mu hiiiiç yok! Sağlık olsun dedim bir sürat bir saygısız tavırlar utanmadan uzattığım parayı da aldılar ve Instagram'da yorum yapar yapmaz beni engellediler ne kadar profesyonelce değil mi? Evde saçımı kısacık kesmek zorunda kaldım o derece.

Ali Bolat Kuaför (Instagram: Maliblends) Kuaförde Beklenmedik Tavır Ve İletişimsizlik

15 Nisan 2025 16:41

Kuaförde Yanlış Saç Kesimiyle Param Ve Moralim Boşa Gitti