Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Altın Grup Motor İlgisizliği, Sadece Bakıma Gelin İstiyorlar!

08 Haziran 2023 12:42

Altın Grup Motor Esenyurt'dan RKS Newlight motor aldım. Kronik sorunlarına denk geldi mi disk yamuk ve artçı ayağı açılmıyordu. Disk yamukluğu ve artçı ayaklığı için gittim, arcı ayağını sipariş verdiler. Disk yamukluğunu motoru bırakmanız lazım deyip geçiştirdiler. 500 km'de rodaj bakımına gittim artçı ayağı siparişte yoktu düşürdüler biz sipariş vermiştik dediler. Tekrar verdiler. Disk için çok yoğunuz dediler. Bakımı yapıp gönderdiler, artçı ayağını para verip almak zorunda kaldım. Arka kısımdan çok rahatsız edici bir ses (balatadan gelen ses değil, onu kendim çözdüm) gelmeye başladı hem de 2000 bakımı geldi. Son bir kez hafta içi sabah 8,30'da işten izin alarak gittim bana sadece bakım yapabileceklerini başka hiçbir şey yapmayacaklarını söylediler. Çok kötü bir firma, motoru alın ama sadece bakıma götürün başka hiç uğramayın niyetindeler. Motorunuzda anlamadığınız bir sorun varsa asla bakmazlar ve hiç alakasız bahaneler bulup normalmiş gibi hareket ederler. İlk sıfır alırken Motora taktıkları anlas lastik fabrika hatalıydı, "ön titriyor diyorum bana "motor yüksek ondan titrer" diyor. Zorla ikna ettim lastikleri fabrikaya gönderdim ön lastik hatalı çıktı.

Celal sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2023 22:50

767 Bisiklet & Motor Parayı Alıyor Ama İşten Anlamıyor