Altay Çeşme İlkokulu (Maltepe) Okul Müdürü Para İstiyor

23 Kasım 2023 23:47

Çocuğum İstanbul Maltepe Altay Çeşme İlköğretim Okulu ana sınıfına gitmektedir. Okul müdürü 5 bin tl talep ederek çocuğumu okula kayıt ettirdi.

Ben bu parayı ödeyemeyeceğimi söyledim sadece 2 bin tl ödeyebilir dedim. Okul müdürü bu ücreti ödemeyenlerin listesi çıkarmış ve bir sınıf velisi aracılığı ile telefon ettiriyor. Ve açıklama şöyle:okul müdürümüz personel paralarını ödemek için temizlik için kullanılan tuvalet kağıdı personel için topluyorlar okul müdürü ayrıca ilk sınıf toplantımızda sınıfa gelerek bir veli öder diğeri ödemez ise hakka girmiş olursunuz diye insanların vicdanına yük bindiriyor. 23 Kasım Perşembe günü beni sınıf velisi arayarak para ödemediğimi okul müdürü ile aynı tarihte toplantı yapıldığını ve ödemeyen birçok velinin olduğu bir listenin elinde olduğunu açık bir dil ile bana söylüyor benimde ne zaman ödeme yapacağımı soruyor.

Bu davranış çok onur kırıcı ki okul tarafından değil elinde herkesin listesi ve telefon numarası olan bir veli tarafından aramıyorum. Burası bir devlet okulu kesinlikle para istenmemesi gerekirken bir de listesi olan bir veli tarafından aramıyorum.
Eşim 153 şikayet hattına okullar açıldığında şikayet etmiş idi kesinlikle sizden para talep edemezler denmişti. Şimdi talep edilmiyor direk liste yapılarak aranıyor ben bu onur kırıcı davranış yüzünden ve para talep etmelerinden ötürü okul müdüründen şikayetçiyim. Lütfen bu konuda gereğinin yapılmasını rica ederim.

06 Aralık 2023 10:58
Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Gülsen Mustafa Muzuri İlkokulu Kayıtla İlgili Sorunlar

26 Ağustos 2023 13:38

Ataköseoğlu İlkokulu Maltepe Yönetiminden Şikayetçiyim!

14 Aralık 2023 15:12

25 Ekim 2024 11:37
Atatürk İlkokulu (Maltepe) Temizlikten Eser Yok!
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Mithatpaşa İlkokulu Şartlarımız Tuttuğu Halde Müdür Yardımcısı Keyfi Davranışı

22 Ağustos 2023 15:39