Fatmanur sonuçtan hiç memnun değil

Alkan Grup Sürücü Kursu İlgisiz Ve Kötü Sürücü Kursu

01 Şubat 2024 19:40

Alkan Sürücü Kursu çok ilgisiz bir sürücü kursu, hiç memnun kalmadım. İlgisizliklerinden dolayı ehliyetimi altı ayda ancak alabildim. Bu kursun yerini hiç önermiyorum. Bandırma'da daha iyi ve daha ilgili sürücü kursları var.

Nazife
Nazife

Fatmanur hanım insanları asılsız iddalarınızla yönlendirmeyin lütfen ehliyet harçları yükseldi ve karşınıza harç farkı çıktığı için karalama politikasına gitmek çok yanlış ve vebaldir bunu unutmayın. Ekim ayında Kasım dönemi için kayıt yaptırdınız aralıkta sınava girdiniz direksiyon dersleriniz başladı ve aralık sınavına eğitimlerinizi aldığınız halde yeterli durumda olmadığınız için kalma ihtimaline karşı sokmayıp eğitim vermeye ücret almadan devam ettik 2 şubatta ilk hakkınızda başarılı oldunuz. Lütfen dürüst olun

Fatmanur
Fatmanur

1. Si direksiyon derslerim aralıkta değil ocağın 10'unda başladı o da benim her defasında gelip konuşmam sayesinde diğer türlü başlatmayacaktınız buradan bile ne kadar ilgisiz olduğunuz anlaşılıyor zaten 9 saatlik bir ders verdiniz 30 saat ders vermiş gibi gösteriyorsunuz, ben müfredatta yazan 14 saatlik eğitimimi bile alamadım siz neyden bahsediyorsunuz Allah'ın aşkına karalama falan da yaptığım yok birisini durup dururken karalayacak ekmeğiyle oynayacak halim de yok olanı söylüyorum.

Özel Santral Sürücü Kursu Santral Sürücü Kursu

06 Ocak 2024 21:04