Alfa IPTV Güncelleme Sorunu Ve Ek Ücret Talebi

12 Ocak 2024 14:11

Alfa IP TV ye 1 yıldır aboneyim. Uygulamayı beğendiğim için 10 yıllığına üyeliğimi uzattım. 11.01.2024 tarihi itibarı ile alfa iptv web portal olarak adlandırılan web sitesine ulaşamadığım için Twitter üzerinden satış işi ile uğraşan yetkili ile mesajlaşma başlattım. Bu mesajlaşma sırasında yetkili kişinin bana verdiği adreslerin hiçbiri açılmadı. Yetkiliye kullanıcı adımı verdiğimde bana eski sunucuda olduğum ve 500 TL karşılığında sadece 1 yıllığına yeni sunucuya geçiş yapabileceğim söylendi. Eğer yeni sunucuya geçmezsem de güncelleme alamayacağım söylendi.
Ben de bu uygulama eski abonelere uygulanmamalıydı. Başka ücret ödemek istemiyorum dedim.
Abone olurken eski veya yeni sunucu diye bir şey yoktu. Bu durumu önceden bilsem ona göre abone olurdum. Ya da başka bir alternatif seçerdim. Yapılan uygulamadan dolayı mağdur durumdayım. Ya ücretsiz yeni sunucuya geçmeyi ya da ödediğim ücretin geri iadesinin yapılmasını istiyorum. Alfa iptv satış yetkilisi ile olan yazışmaların fotoğrafını da ekte gönderiyorum. İlgilerinizi rica eder, şimdiden teşekkür ederim.

alfa-iptv-guncelleme-sorunu-ve-ek-ucret-talebi-2.docx
alfa-iptv-guncelleme-sorunu-ve-ek-ucret-talebi-1.docx
Birol
Birol
12 Ocak 2024 14:36

Eveeet. Dün cep telefonu uygulamasından açılan web portal sayfası ne hikmetse bugünkü şikayet sonrası açılmamaya başladı. Şaşırdık mı :) Tabi ki hayır. Sonucu sonuna kadar takip edeceğim.

25 Temmuz 2023 20:35
Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

Çağrı
09 Temmuz 2024 13:37
Alfa IP TV Üyelik Ve Sunucu Geçiş Ücreti Sorunu
Hilmi sonuçtan hiç memnun değil

Alfa IPTV'de İletişim Sorunu Ve Destek Eksikliği

25 Aralık 2024 08:30
Alfa IPTV'de İletişim Sorunu Ve Destek Eksikliği
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 14:44
Alfa IP TV'nin Üyelik Sorunları Ve Ek Ödeme Talepleri
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
07 Nisan 2024 01:53