Emrah sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2024 14:53

01.03.2024 tarihinde albaymotor.com isimli site satın aldığım çanta demiri bugün 28.03.2024 itibariyle kırıldı. Civataları da kırmış kendi bağlantı noktasını da. Henüz çanta bile takmamıştım iyi ki takmamışım. Güya demir denilen malzeme çok ince pig tarzı bir şey. Zaten taktığımda esniyordu. Hatta bunun için kaç kere aradım yetkilileri. Aynı gün dönüş yapacağız dediler ama hiç dönmediler ve ilgilenmediler Bu çanta demiri koruma sitede halihazırda satılan demiriyle uyumlu mu diye sordum net bir cevap verilmedi. Çanta demirini koruma demirine bağlamak gerekiyor ancak sitedeki çanta demiri ile koruma demiri birbirine uymuyor. 2 tane 6 metrik cıvatanın tuttuğu çanta demiri kendi ağırlığını bile taşıyamadan kırıldı. Ben bu çanta demirini iade etmek istiyorum. Sağlam bir başka çanta demiri varsa onunla da değiştirebiliriz. Ayrıca koruma demirine de uygun olursa sevinirim.
Acilen tarafıma dönüş sağlanmasını istiyorum. İyi günler.
Emrah Ç****

27 Temmuz 2023 23:20
Bilal sonuçtan çok memnun

30 Temmuz 2025 09:10
"Şikayetim yayınlandıktan hemen sonra bir Beyefendi bana ulaştı (adını hatırlayamıyoruz, kusura bakmasın lütfen) tamamen çözüm odaklı bir şekilde. Ürünü kullanmış olmama rağmen değişim yapmaktan, indirim çeki tanımlamasına kadar her türlü çözümünü önerdi. Özellikle olaya yaklaşımı ve üslubu gerçekten çözüm odaklıydı. Gp kompozitin müşterilerine ne kadar değer verdiğini görmüş oldum. Teşekkürler."
Gökalp sonuçtan memnun

06 Mayıs 2025 19:47
"B*** bey özelinde teşekkür ediyorum. Sözünün eri adammış. Böyle insanlara sahip çıksın markalar. İlgisinden dolayı kendisine teşekkürlerimi sunuyorum"
Sipariş Edilen Ürünün Teslim Edilmemesi Ve Müşteri Mağduriyeti
Doğuş sonuçtan hiç memnun değil

İade Edilmeyen Ürün Bedeli Ve Uzayan İade Süreci Mağduriyeti

09 Eylül 2025 12:29