Aksu Belediyesi Sokak Hayvanlarına İhmal Davranışı!

19 Aralık 2023 15:25

Aksu Belediyesi Veterinerliği'nden bir ay önce bir sokak hayvanı için kısırlaştırma işlemi yapılması için sıraya yazıldım. 'Sırayla' denilerek aranacağım söylendi. İki defa daha aradım, F**** adında bir görevli agresif bir şekilde bilgi vermek istemedi. 'Sıra verildi mi, teyit edelim, kedi kızgınlık döneminde, onlarca kedi var, çoğalacaklar' dedim. Ancak kesin bir yanıt alamadım; telefon açık bırakılıp daha sonra kapatıldı. Yoğunlukları olduğunu anlıyorum ama bilgi verilmiyor. Üstelik 'Bir ayda sürer, 3 ayda aranırsınız' deniyor. Daha önce de dört kedi kısırlaştırmak için zorla yaptırdık ve kediler enfeksiyon kapıp hastalandı. Kedileri özensizce kesip biçiyorlar; bu canlılara acı çektirilmemeli ve özel veteriner tedavisi gerekiyor. Sokak hayvanları bu kadar değersiz mi? Belediye olarak açıkta olan veterinerlerden A***'ın üçüncü sefer bu kadar bekletilmesi yazık. Yine F**** adlı görevli telefonu kapattı. Sonuç yok. Bir denetim veya uyarı yapılırsa iyi olur. Böyle insanlar barınaklarda neler yapıyor, kim bilir? Bir defasında verdiğimiz kediyi alamadık. Sağlıklı kediyi öldürdüler. Bu kadar ilgisiz ve ihmalkar olunmamalı. Lütfen tüm barınaklar denetlensin. Allah rızası için.

Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Çekmeköy Belediyesi Kısırlaştırma Sonrası Kedimin Sağlığı Bozuldu

01 Haziran 2025 23:54
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2024 10:01

Ankara Etimesgut Belediyesi Veteriner Genel Müdürlüğü