Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
30 Nisan 2024 18:55

8 Şubat 2024 tarihinde Eskişehir Gökmeydan Mahallesi'ndeki BİM mağazasından Aknaz marka bir kilogram kaşar peyniri satın aldım ve buzdolabıma koydum. Son kullanma tarihi 9. aya kadar olan kaşar peynirinin paketinde şişme ve renk değişiklikleri olduğunu fark ettim. Bunun üzerine, fişimle birlikte ürünü mağazaya götürdüm ve bir yetkili talep ederek, ürünü gösterip iade etmek istediğimi belirttim. Kendisini yetkili olarak tanıtan kişi, 'Nasıl sakladığınızı nereden bilebilirim? Bu ürünü alamam, istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz.' gibi bir üslupla ürünü iade almayı reddetti ve mağdur oldum. Bu durumu BİM yetkililerinin göz önünde bulundurmasını ve gerekenin yapılmasını talep ediyorum. Vatandaşa mal satana kadar gösterilen anlayışın sonrasında bu şekilde değişmesini kesinlikle kabul edemiyorum ve yetkililer hakkında şikayette bulunuyorum.

Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Aknaz Kaşar Peynirinin Paketinin Şişmesi

Zafer
01 Ağustos 2023 11:52
Aknaz Kaşar Peynirinin Paketinin Şişmesi

Eyup
24 Şubat 2024 10:00
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2025 16:48

Kasim
20 Eylül 2023 16:09
Burhan sonuçtan memnun

Burhan
06 Şubat 2024 13:14
"Müşteri hizmetleri şikayet yazımdan birkaç gün sonra bana ulaşarak ürün ile ilgili üretim aşamasında gerekli tüm denetimlerin ve incelemelerin yapıldığını fakat paketleme aşamasında bir sorun olabileceğini bildirdi. Bunun gibi sorunların tekrar yaşanmaması adına tüm aşamaların kontrol edilmesi gerektiği anlaşılmıştır umarım. Mağduriyetimi gidermek adına göndermiş olduğunuz ürünler için kaanlar gıdaya teşekkür ederim."