Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Teşhis Nedeniyle İkinci Ameliyat Mağduriyeti

Yanlış Teşhis Nedeniyle İkinci Ameliyat Mağduriyeti
22 Ekim 2024 07:45

Hastaneniz Varsak şubesinde eşim rahim ameliyatı oldu. Polip alındı, ancak şikayetleri arttı. Başka bir hastaneye gidip tekrar ameliyat olmak zorunda kaldı, rahmi tamamen alındı. İlk başta doktorunuza rahmin alınması gerektiğini söyledik ama sadece polip alınmasının yeterli olacağını belirtti. Polip alındıktan sonra şikayetlerim arttı, aşırı kanama ve sancılar yaşadım. İkinci ameliyatı yapan doktor rahmin mutlaka alınması gerektiğini söyledi. İki kez operasyon geçirmek zorunda kaldım. Hastanenizin yüzünden Varsak şubenize geldim, hasta hakları birimi yetkilisi A****** Hanım'la görüştüm, eşim de görüştü, yasal yollara başvurabileceğimizi söyledi. Sağlık Bakanlığı, Sağlık İl Müdürlüğü, CİMER ve ilgili bakanlıklara sıkıntımı bildireceğim. Yapılan işlemler yüzünden sağlığım ve psikolojim bozuldu. Gereğini arz ederim. Tüm yasal haklarımı kullanacağım, dava açacağım. R***** Ç**** bu şekilde mağdur edildim, 2 defa ameliyat oldum. Hastanenizin uygulaması yüzünden gereğini arz ederim. Bizden aldığınız ücretleri ve eşimin yıpranması, sağlığının bozulması nedeniyle tüm giderlerimizin karşılanmasını talep ediyoruz. Gereğini arz ediyoruz. Öncelikle size başvurduk, sizden gelen duruma göre Sağlık Bakanlığına başvuracağım ve diğer tüm yasal haklarımı kullanacağım. Eşim sağlık olarak çok sıkıntıda. Telefon: 0535********71

Coşkun sonuçtan hiç memnun değil

Asya Hastanesi Yanlış Bilgilendirme Ve Kötü Muameleyle Geçen Doğum Süreci

07 Şubat 2025 15:23

Denipol Hastanesi Ön Çapraz Bağ Ameliyatı Sorunları

14 Temmuz 2023 13:41
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ameliyat Ve Fahiş Ücretlendirme Mağduriyeti!

03 Haziran 2025 15:04