Alper sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2024 18:43

Konya'da Akay Halı Yıkama (0332 342 64 33, Tatlıcak Mahallesi, Karatay/Konya) 1-2 senedir halılarımızı yıkamaya verdiğimiz ve memnun kaldığımız bir yerdi. Ancak son yıkadığı halılarda kırtasiye zımbası ile etiket zımbalaması ve temizlik sonrası sökmeden teslim etmesi akabinde, çocuğumuzun ayağına ters zımbanın batması ile iletişim kurduğumda bırakın özür dilemeyi, 'Biz yılların esnafıyız, herkes böyle yapar zımbalar, müşteriden aldığımız halıları başka nasıl ayırt edecektik, bize işimizi mi öğretiyorsun?' gibi akla mantığa sığmaz bir durumla karşılaştım. Özrü kabahatinden büyük bir durumla karşılaştım. Beyefendi, aldığınız halıları zımbalamadan da ayırt etmenin yolları vardır. Ben araştırabilirim dediğimde, 'Başka yolu yok, bize işimizi öğretme' dedi ve 'Bize halılarını verme' diye cevapladı. Ben de Konya'da pahalı ve kaliteli olsa da tek TSE hizmet belgeli başka bir kurumsal halı yıkamacıyı arayıp bilgi aldığımda çözüm yolu olarak; 'Başka yolu elbette ki var, profesyonel olarak biz müşteriden aldığımız halıyı ayırt etmek adına etiketlemek için konfeksiyonlarda kullanılan plastik kırlangıç klips kullanırız. Müşteriden aldığımız halıya asla zarar vermemek için bu yöntemi kullanırız' dedi. Demek ki bir yolu varmış mükemmel hizmet etmenin. Ancak hata bizde, müşteri olarak iyi araştırıp işini profesyonel yapanı bulmuyoruz. Ucuz ama nasıl yaptığı belli olmayan her 'Ben bu işin erbabıyım' diyene gidiyoruz. Bir özür bile dilemeden esnaflık yapan, işinin hakkını vermeyen bir esnaf olduğu için şikayet ediyorum. Tersi olsaydı, insanlık hali 'Kusura bakmayın' demiş olsalardı başka olurdu.

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Karbeyaz Halı Yıkama Kaybolan Halımızı Bulamıyor Mağduriyetimiz Giderilmiyor

12 Ekim 2025 12:41
Enver sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 13:15

28 Ocak 2024 23:09