Sincan 13 No. Lu Aile Sağlığı Merkezi Sincan Tandoğan Sorumsuz Davranışlar Aile Hekimliği

28 Ağustos 2023 16:581.692

Babam ameliyatlı evde balada ikamet ediyor. Ankara Sincan Tandoğan Mah sağlık ocağına gittim, ben ***bey'in hastasıyım. Babam ameliyatlı olduğu için yürüyemiyor, beni ***hanıma yönlendirdiler. Rica ettim, babamın bacak fotoğrafını gösterdim, rica ettim 3 aylık raporlu ilaçları var yazmam dedi. Bana evde bakımın numarasını verdi. Misafir olarak girişini yapalım diye rica ettim, görüntülü arıyayım dedim, bakın dedim kabul etmedi. Babam şeker ve kalp hastası, böyle bir devlette vergisini ödediğim memlekette paramızla hiç oluyoruz. Bu şekilde sorumsuz davranamazsınız, hastalara lütfen ***aile hekiminizden şikayetçiyim. Arabaya koy getir göreyim yazarım demek nedir ya, ben böyle saçmalık görmedim. Yürüyemeyen hastayı ben nasıl taksiyle getirebilirim, gereğinin yapılmasını istiyorum.

Aile Sağlığı Merkezleri Sincan Sağlık Ocağı Hekimlerinin Hasta Kabulü İle İlgili Şikayet

5 Aralık 2023 12:3312.270

Ankara Sincan'a kızımın yanına misafir olarak gittiğimde, raporlu ilaçlarım bittiği için Sincan 011 numaralı sağlık ocağ...

1 Yorum

Yükseltepe Aile Sağlık Merkezi

16 Nisan 2024 16:436.954

Ankara Keçiören, Şehit Kubilay Mahallesi'nde ikamet etmekteyim. Yükseltepe Aile Sağlık Merkezi'nde aile hekimim H**** K*...

1 Destek

İlhan
Şikayet ve ilgi

Şikayet ve ilgi

Zeki
Aile Sağlığı Merkezleri Sözde Sağlık Hizmeti!

Aile SağlığıMerkezleri Sözde Sağlık Hizmeti!

Kayra
Gaziantep Aile Hekimliği Şikayeti!

Gaziantep AileHekimliği Şikayeti!

Mirhat
Akçalar Sağlık Ocağı İlgisizliği!

Akçalar SağlıkOcağı İlgisizliği!

Armağan