Kadıköy 2' Numaralı Aile Sağlık Merkezi Hakkında

20 Eylül 2024 20:01

Geçen hafta geçirdiğim ameliyat nedeniyle pansumana ihtiyacım oldu ve evime en yakın olan Kadıköy 2 No’lu ASM polikliniğine giderek yasal hakkım olan misafir kontenjanından müdahale yapılmasını talep ettim. Hasta kabulü yapması gereken sekreter, hasta kaydı oluşturamayacağını, yapacak personelin olmadığını (ilginç olan, şahsın işi bu) ve şu an doktor ya da hemşire olmadığını iddia etti (mesai saatleri içerisinde doktor ya da hemşire yok demesi ayrı bir konu). İçeride hemşire göremedim fakat doktor vardı. Doktora bildirilmesi ya da yardımcı olunması gerekirken kabulümü yapmayıp çirkin bir tavırla beni reddetti. Pansuman için ASM’nin yakınında bulunan eczaneden durumu anlatıp yardım istedim, bu sırada mesai saatleri içerisinde şahsın oralarda dolandığını gördüm. Sağlık Bakanlığı’na şikayet etmek için ismini ve soyadını sorduğumda ısrarla vermeyip bir de s*k**r g*t şeklinde küfür yedim (evet, bunu yapan bir kadın). Üstüne “kocamı çağıracağım, bekle” diyerek şiddet eylemi gösterme adına tehdit edildim. Bu kadın hakkında gerekli her türlü işlemi yapacağım. Sağlık Bakanlığı’na durumu bildirdim ve CİMER’e yazımı oluşturdum. Umut ederim ki gereği yapılır.

30 Kasım 2023 14:36

06 Mayıs 2024 21:54