Dinçer sonuçtan hiç memnun değil

Aile Sağlığı Merkezleri Sağlık Raporu Alımında Karşılaştığım Sorunlar

10 Eylül 2024 12:40

Bursa Osmangazi Bağlarbaşı 23 numaralı Aile Sağlığı Merkezi bugün ehliyet sınıfı yükseltmek için sağlık raporu almaya gittim. Kendi doktorum izinde olduğundan yerine bakan vekil Dr. ** isimli doktor, bilgisayardan kafasını bile kaldırmadan ehliyet raporu alacağımı söyledim. Tamam, sevk edeceğim, gidip hastaneden alırsınız dedi. Hiç muayene veya yüzünüze bakma derdi yok. Böyle vurdumduymaz, ben bakmayayım başka doktor baksın, soru sorma gereksinimi bile duymayan, topu hep dışarı atan, sadece maaş alıp fayda sağlamayan doktorlar mesleklerinde barındırılmamalı. Hastaneye gidip para verip alıyorsunuz raporu. Başka aile sağlığı merkezlerinde pratisyen doktorlar direkt kontrolü yapıp veriyor ama bu doktor yüzünüze bile bakmayıp sizi sevk ediyor. Ben hakkımı helal etmiyorum.

Oğuzhan
Oğuzhan

Merhaba Aile hekimin sizi yönlendirdiği hastaneye gittikten sonra tekrar aile hekimine gittiniz mi raporu onaylatmak için. Aynı sürücü bende yaşadım Sağlık Bakanlığından mesaj gelmedi tekrar aile hekimine gitmem gerekiyor mu?

Selda
Selda

Merhaba, sorununuza çözüm bulabildiniz mi acaba?

30 Ağustos 2023 13:54
Şadan sonuçtan hiç memnun değil

Osmangazi Aile Sağlığı Merkezi Doktor Değerlendirmesi

26 Şubat 2024 19:47