Aile Sağlığı Merkezleri Doktor Mağduriyeti

21 Kasım 2024 19:36

Bodrum 5 numaralı Bitez Aile Sağlık Merkeze kan tahliller için gittik, Aile hekimimiz yoktu. Ve bizi Doktora *** *** *** yönlendirdiler.

Normalde İstanbul'da ikamet eden Birinci derecede Akrabam için çok acil kan tahlili yapılmasını gerektiğini söyledim. Hastamız anemi hastalığı şüpheleri var ama Doktor *** **** biz sadece kendi hastalara bakıyoruz dedi ve bu kan tahlilleri yapılmayacağı söyledi.

Ama ben gayet iyi biliyorum bu tür misafir hasta olarak bakılması gerekiyor. Aciliyet ve başka hastaneye gidemediğimizi belirledik ama maalesef bizi mağdur etti, lütfen çok acil çözmenizi istiyorum.

21 Kasım 2024 11:37

Bodrum 5 numaralı Bitez Aile Sağlık Merkeze kan tahliller için gittik, Aile hekimimiz yoktu. Ve bizi Doktora F*** U*** K*** yönlendirdiler Normalde İstanbul'da ikamet eden Birinci derecede Akrabam için çok acil kan tahlili yapılmasını gerektiğini söyledim hastamız anemi hastalığı şüpheleri var ama Doktor F*** U*** K*** biz sadece kendi hastalara bakıyoruz dedi ve bu kan tahlilleri yapılmayacağı söyledi, ama ben gayet iyi biliyorum bu tür misafir hasta olarak bakılması gerekiyor. Aciliyet ve başka hastaneye gidemediğimizi belirledik ama maalesef İlgisizlikten ve hiç Doktora yakışmayacak hareketleri sergileyip bizi mağdur etti, lütfen çok acil çözmenizi istiyorum

Aile Hekiminin İlgisizliği Ve Sorumsuzluğu

15 Şubat 2025 03:20