Aile Sağlığı Merkezleri Bahçelievler 21 Numaralı Aile Hekimliği Şikayet

25 Ekim 2023 17:13

Ben İstanbul'un Bahçelievler semtinde ikamet etmekteyim. İstanbul Bahçelievler 21 numaralı Aile Sağlığı Merkezi ile ilgili şikayetimi bildirmek istiyorum.

Aile hekimliğindeki doktorum *** **** kurumda olmadığı veya ev ziyaretinde olduğu zamanlarda onun yerine kurumda bulunan diğer doktor *** ***'ın gelen hastalarla ilgilenmesi gerekmektedir.

Ancak dr. *** **** kendi hastalarının dışında hiçbir hastayı kabul etmiyor, ilaç dahi yazmıyor. Kendisine gelen bir iki hastaya bakıp, kalan diğer hastaları benim hastam değilsiniz diyerek sert bir üslup ile reddetmektedir.

Kendisi, hastası olmadığı halde odasında boş boş oturarak hastaları geri çevirmektedir. Ayrıca haftanın bir çok gününde de dr. *** **** aile hekimliği biriminde bulunmamaktadır. Hastalar bu sebeple mağdur olmaktadır.

Bununla ilgili bir süreç başlatılıp dr. *** ***'ın aile hekimliği biriminden ilişiği kesilmelidir. Bütün hastalar bu durumdan mağdur ve rahatsız olmaktadır. Gereğinin yapılacağını ve bu mağduriyetin giderileceğini umut ediyorum.

Şikayet edilen kişi: dr. *** ***
şikayet edilen kurum: İstanbul Bahçelievler 21 numaralı Aile Sağlığı Merkezi
şikayet edilen kurumun adresi: Bahçelievler merkez, güneş sk. No:4 Bahçelievler/İstanbul

16 Ekim 2023 13:41
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Bahçelievler 6 Numaralı Aile Hekimliği Şikayetçiyim

03 Aralık 2024 17:22
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2023 13:53