Sedef sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2024 22:41

21.08.2024 tarihinde A**** A**** Sultangazi şubesinden nişanımda kullanmak için abiye satın aldım. Ürünü 07.09.2024 tarihinde nişanımda giydim. Abiyenin üzerindeki taşlar hep döküldü ve birbirine yapıştı, nişanlımın üstüne yapıştı. Ürün bedenime tam olmasına rağmen arka fermuar kısmında deforme, yırtılma ve sökülme meydana geldi. En özel günümü unutulmaz bir faciaya çevirdi diyebilirim. Bu konu hakkında mağazada yardımcı olmadıkları için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. 3 aylık beklemeden sonra ürünümün iadesi kabul edildi. Elime kağıtlar ulaşır ulaşmaz, 06.12.2024 tarihinde saat akşam 6 buçuk sularında Sultangazi şubesine gittim. İade evrağının fotoğrafını çekip, 'Şu an merkezimiz kapalı, bize muhasebeden bilgi gelmedi. Biz size 09.12.2024 Pazartesi günü dönüş yapacağız.' denildi, ancak asla dönüş yapılmadı. Defalarca biz aradık, her aradığımızda telefonu başka biri açtı. Biz tekrar tekrar konuyu anlattık, telefon numarası alındı ama yine asla dönüş olmadı, bilgilendirme yapılmadı. İade süremizin 14 gün olduğunu ve bu süre zarfında iademizin yapılmasını talep ettiğimiz halde her defasında geçiştirildik. Mağazada sadece satış yapılıyor, asla geri kalan kısımla ilgilenilmiyor ve muhatap olabileceğimiz bir sorumlu müdürle bile denk gelmedik. Yardımcı olunmadı. İade süremiz de geçti. Yardımcı olunmasını ve ücret iademizi istiyoruz. Daha fazla mağdur olmak istemiyoruz.

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

24 Mayıs 2024 21:27
Ahmet Aydın Giyim Ürün İadesi Ve Geri Bildirim Sorunu
Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2024 17:09

02 Ağustos 2024 13:48
Deniz Butik Elbise Tedariği Geç Kargolama
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Yaşmak Giyim Yaşmak Ümraniye Yırtık Abiye

24 Haziran 2024 18:13
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Gülşah
17 Ekim 2023 16:29