18 Ağustos 2023 00:19

Agus Karavan firması tarafından 2 kez üst üste mağduriyete uğradım. Sorunumun en acil şekilde çözülmesini talep ediyorum.
Çekme karavanımın bir farında sorun yaşıyordum. 11 Ağustos 2023 tarihinde firma ile WhatsApp görüşmelerim ve ürünü aciliyetim nedeniyle fabrikasından elden alırken konuştuğum satış görevlisinin yönlendirmesi ile yanlış ürün aldım. Karavanlarda bir 4 çıkışlı bir de 7 çıkışlı far bulunuyor. Benim 4 çıkışlı farım da bir problem yoktu ve 7 çıkışlı far için set almam gerektiğini düşünüyordum. Elden teslim aldığımda satış görevlisi bana tekli olarak satın alabileceğimi ve aradığım ürünün bu olduğunu söyledi. Usta montaj yaptıktan sonra farın fren ve geri vites çıkışlarının çalışmadığını, bunun nedeninin 7 çıkışlı olmaması olduğunu söyledi. Zamanım olmadığı için değişimle ya da aşka br şikayet süreciyle uğraşmak istemedim ve 2li set halinde olan içerisinde bir tane 4 çıkışlı, bir tane 7 çıkışlı olan far setinin siparişini verdim. Bugün 17 Ağustos 2023 tarihinde 7 çıkışlı olan farın montajı sonrasında, usta park ışığının (gündüz farının) çalışmadığını, ürünün kontrol edilmeden gönderildiğini, hatalı ürün yollandığını söyledi. Ledleri ya da direncinin patlak olabileceği bilgisini verdi.

Bu süreçte 2 kez Agus Karavandan ürün satın aldım. Satın aldığım ürünlerin birinde yanlış yönlendirildim, birinde hatalı ürün yollandı ve bu süreç içerisinde 2000 TL verip 2 kere usta çağırdığım, sonuç alamadığım durumlar yaşadım. Yaşanan durumlarla ilgili video, mesajlar mevcuttur.

19 Ağustos 2023 tarihinde çok önceden planlanmış uzun bir yurt dışı gezisine çıkacağım. Bu durumun çok acele bir şekilde giderilmesini, zararımın karşılanmasını, mağduriyetimin giderilmesi talep ediyorum.