Reis sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2024 22:07

www.gratis.com adresinden sipariş oluşturdum ve Gratis firması 29 Nisan 2024 tarihinde siparişimin AGT Kargo firmasına teslim edildiğine dair SMS gönderdi. AGT Kargo'nun internet sayfasına takip numarasını ve gerekli bilgileri girdiğimde, 1 Mayıs 2024 tarihinde teslim edileceği yazıyordu. Ancak tarafıma herhangi bir SMS ya da gönderi gelmedi. Bu nedenle 0850 480 76 77 ve 0850 333 02 27 numaralı çağrı merkezlerini aradım ve maalesef hiçbir şekilde canlı destek alamadım. 'Tarafınıza SMS gönderilecektir.' denilerek telefon kapatıldı. Aynı şekilde WhatsApp destek hattına yazdım ve oradaki konuşmanın ekran kaydını da ek olarak göndereceğim. WhatsApp'taki asistan, gönderimin Ankara ilinde olduğunu söyledi. Ancak sitelerinde gönderimin dağıtıma çıkarıldığı yazıyor; bu durumla dalga geçildiği izlenimi uyandırıyor. Ne canlı destek bulabiliyorum ne de müşteri hizmetleriyle iletişime geçebiliyorum. AGT Kargo'nun bu kadar yavaş hareket ettiğini ve iletişim eksikliğini yaşadığım için çok rahatsızım. AliExpress'ten verdiğim sipariş bile Çin'den bu zamana kadar gelmiş olurdu.

profile profile

Nihat
Nihat

Size o kadar katılıyorum ve sizi o kadar iyi anlıyorum ki... 15 gündür, kendilerine teslim edilen kartın teslimi için AGT firmasına her mecradan (telefon wa, hatta, şikayet hattı, 850 li telefon hattı dahil.) ulaşmaya çalışıyorum, kimseye ulaşamadım şikayetlerimi kimse dikkate alıp dönüş yapmadı. AGT de kurye dahil bir canlı varlığın çalıştığına bile inanmıyorum. AGT ile sanırım sadece bu site üzerinden ortak AGT zedeler olarak iletişime geçebileceğiz. Sizlere de çok geçmiş olsun. Kendi şikayetim, https://www.sikayetvar.com/agt-kurye-aynigunteslimcom/agt-kurye-aynigunteslimcom-teslimatinda-esi-benzeri-gorulmemis-magduriyet

Elif sonuçtan memnun değil

21 Kasım 2023 12:05

02 Ağustos 2023 13:10
AGT Kurye (aynigunteslim.com) Hem Kargom Teslim Edilmiyor Hem Kimseye Ulaşamıyorum!
Lale sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 18:20
AGT Kurye (aynigunteslim.com) Gratis Kargom Neden Teslim Edilmedi?

AGT Kurye Kategorileri