AFAD Kızılay Esenkart Yardımı İstiyorum

16 Ağustos 2024 20:45

Esen Kart yardımı bu ay alamadım. Temmuz ayında almıştım, Ağustos ayında alamadım. 8. Aydan beri neden alamadığımı belirtmiyorlar. Kızılay'ı aradım, net bir sonuç yok. AFAD'ı acil durum için arıyorum, kimse cevap vermiyor. Konteynerdeyiz, evimiz yıkıldı. Boşanmışım ve iki çocuk bakıyorum. Neden ihtiyacı olan biz bu ay yardım alamıyoruz? Kızılay'ı aradığımızda bize ait değil diyor, AFAD'a ait diyor. O zaman neden Kızılay Esen Kart yazıyor? Birbirleriyle mutlaka bağlantıları olmalı. Biz derdimizi kime anlatacağız? Lütfen kartıma yükleme yapın, çok ihtiyacım var.

22 Ağustos 2024 19:07

Banka matik benim esen kartıma el konuldu diyor ne yapmam lazım neden bu konuyla ilgili kimse ilgilenmiyor kesin sonuç vermiyorlar kartımızı iptal ettilerse SMS ile bunu bildirebilirler sorumuzun cevabi nerede neden kimse bizi duymuyor yardımcı olun lütfen ihtiyacımız var

22 Ağustos 2024 00:26

Temmuz ayında esen kartıma para yattı neden ağustosta yatmadı bosan bir bayanım iki çocuk yetiştiriyorum konteynirde oturuyorum bir çok kişiye bu ay yattı benim kartıma neden yükleme yapılmadı acaba afadın benimle oletisime geçmesini istiyorum lütfen bir açıklama cevap istiyorum bir kısma yükleme yaparken bizim gibi zor durumda olana neden yükleme yapılmadı sonuç istiyorum lütfen

16 Ağustos 2024 20:46

Kızılay esen kartıma ne zaman ödeme yapılacak onu öğrenmek istiyorum. Temmuz ayı aldım fakat ağustos ayı yatmadı kızılayı arıyorum afadi sorumlu tutuyor afadi arıyorum kimse net cevap vermiyor Kızılay afadla bağlantılı olmalı derdimizi kime anlatacağız iki tane çocuğum var boşanmış bir kadın olarak yalnız bakıyorum konteynirde oturuyorum bizim gibi ihtiyaç sahibi birine neden kizay AFAD yardımcı olmuyor çok ihtiyacım var lütfen cevap bekliyorum

22 Ağustos 2024 00:41

Afaddan cevap bekliyorum

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

Murat
19 Ağustos 2024 21:08