14 Ocak 2024 23:54

Aydem Muğla Fethiye'de sorumsuzluk nedeniyle aylardır sürekli elektrik kesintisi yaşıyoruz. En son Cuma günü defalarca aradım; elektrik geldi, beş dakika sonra yeniden gitti. Yine defalarca aradık, 'çözüldü' dediler. Bugün Pazar ve yine elektrik gitti, geldi, gitti. Cihazlarımız bozuluyor. 'Cihaz temini yapılıyor' denildi ancak bu değerlendirmeler belki aylar, belki yıllar sürüyor ve olumsuz sonuçlanıyor. Biz artık evimizde otururken 'Elektrik ne zaman gidecek, acaba bugün gidecek mi?' diye düşünmek zorunda mıyız? Bir şirket olarak bunu nasıl çözüme kavuşturamıyorsunuz? Biz neden mağdur oluyoruz? İllaki hukuki yollara mı başvurmamız gerekiyor? Elektrikten dolayı en kötü tablo, canımızdan olmamız. Hiç mi önemi yok bizim canımızın? Bunca şikayet, arama, mesaj atma, talep oluşturma; bunlar boşuna mı? Yani, gerçekten anlamsız. Artık buna bir çözüm bulunsun!

28 Ocak 2024 20:51

Aydem hala sorunumuza çözüm bulmadı gün aşırı elektrik gidiyor aksam saatlerinde artık bu kabak tadı vermeye başladı mağduruz ve hala yardımcı olan birileri yok. Faturayı bir gün geç ödeyemiyorsak bizim sorunumuz da halledilsin artık yeter! Sorumlulara sesleniyorum yardımcı olun artık bu elektrik kesintilerine!

24 Temmuz 2023 15:56

08 Ocak 2024 21:48

16 Aralık 2023 19:38
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2023 17:56
Aydem Perakende Aydem Elektrik Şirketi Derhal Kapanmalı
Aydem Perakende Aydem Elektrik Şirketi Derhal Kapanmalı
Füsun sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2023 22:46