Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Adidas Sorunlu Ayakkabıyı Red Ediyor.

Adidas Sorunlu Ayakkabıyı Red Ediyor.
Hakan
24 Haziran 2024 17:54

Bolu Highway Outlet Adidas mağazasından 2 ay önce almış olduğum Adidas Terrex Daroga Two 13 Heat.Rdy Yürüyüş Ayakkabısı ile ilgili sorun yaşadım ve aldığımda yere ayakkabıları geri bıraktım. Süreçte teslim sonrası yaklaşık 10 gün sonra bir kod SMS geldi (T24418043). Sonrasında Adidas müşteri hizmetlerini aradım fakat ürün gelmedi diyerek mağazaya yönlendirdiler. Mağazayı aradığımda kargonuzu yeni gönderdik (yaklaşık 15 gün sonra), 1-2 haftaya sorun ile ilgili dönüş olur dediler. Tekrar Adidas merkezi aradığımda ayakkabı ile ilgili sorun olmadığını ve 2 hafta içerisinde ürünleri teslim alabileceğimizi söylediler. Ayakkabıdan yürürken ses geliyor. Bunu nasıl anlatacaksınız dediğimde arkadaşlar tecrübeli ve çözerler yanıtı verdiler. Fakat öyle bir tecrübe işi çözememiş, sorunsuz diye iade ediliyor. Videoyu aşağıya ekledim. Yürürken tık tık ses yapıyor ve az bir sessiz alanda yürümeye başladığınızda herkesin dikkatini çekiyor. Ayrıca sol taraf tam ayağa olurken, sağ tarafın kumaş kısmı topuğunuzun altına gidiyor ve ayakkabı hızlı yürüdüğünüzde ayağınızdan çıkıyor. İnşallah buradan Adidas kurumsallığını ispatlar ve sorunuma çözüm üretir. Yine bir çözüm olmazsa zaten Hakem Heyeti ile ilerlemeyi düşünüyorum.

Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Burhan
05 Ağustos 2024 15:49
Nadide sonuçtan hiç memnun değil

Nadide
02 Temmuz 2024 12:04
Adidas'ın Hatalı Urunu Kabul Etmemesi
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Bülent
21 Nisan 2025 22:52

Neşe
18 Temmuz 2023 17:20
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
24 Kasım 2023 17:02