Adalet Bakanlığı Merhamet İnsanlık Suçu

20 Nisan 2023 17:11

Ben Hatay Antakya'dan yazıyorum. Depremzedeyim buradaki cezaevinde depremden dolayı isyan çıktığı için Bandırma 1 numaralı t tipine yollandı. 20 gün haber alamadık. Nerede diye sonra öğrendim. Bandırma'da olduğunu oraya annem görüşüne gidip kardasmi psikolojisi bozulmuş her yeri şişmiş mor görünce deliye dönüyor ve soruyor ne oldu. Oğlum sana böyle diye kardaşım da diyor ki burda bize zulüm ediyorlar. İşkence yapıyorlar. İnsan muamelesi yapmıyorlar. Burda her türlü şey dönüyor diyor. Hastane sevki istiyoruz. Yok diyorlar darp raporumu alacaksın diyorlar. Bir daha dövüyorlar benim kardaşım yaptığı suç belli çok şükür böyle muamele yapamazsınız mahkumlara. Her yere şikayet ettik bir sonuç çıkmadı. Nerede bu devletimiz herkes babasının oğlu yetkililere sesleniyorum duyun sesimizi. İlla birileri öldükten veya öldürüldükten sonra mi adalet yerini bulacak. Bu zulmü yapan kim varsa asker gardiyan sizinde babanız abiniz kardasınız var. Onlara böyle insanlık dışı şeyler yapılsa kabul eder misiniz. Kardaşıma orada başına bir işkence daha gelirse haber kanallarını alıp oraya gidip rezil edeceğim Allah'tan korkun yazık.

Cezaevi Gardiyanlarının Saygısız Tutumu

30 Mart 17:20