Adalet Bakanlığı Çocuğa Şiddet

14 Kasım 2023 23:26

Kayseri Çocuk Cezaevindeki infaz koruma memurları, 18 yaşından küçük ve henüz reşit olmamış çocuklara yoğun şekilde ve ciddi anlamda şiddet uygulamaktadır. Özellikle kameraların olmadığı alanlara çekerek şiddet uyguladıkları belirtilmektedir.

Bugün, kardeşime de aynı şekilde şiddet uygulandığını öğrendim. Buna 'dur' demenin zamanı geldiğini düşünüyorum. İnfaz koruma memurunun çocuk mahkuma yasalar gereği şiddet uygulama hakkı yoktur. Bu durumu basına ve sosyal medyaya aktararak, çocuk mahkumlara uygulanan muameleyi tüm halka göstereceğim ve şiddet uygulayan memurlar hakkında gerekenin yapılması için elimden geleni yapacağım.

Kayseri Çocuk Ceza İnfaz Kurumunda çalışan memurların bu davranışlarını kınıyorum ve adalet sistemi tarafından ivedilikle gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

Helin
Helin

Aynı şekilde dün gece benim kardeşim de aradı 5 gardiyan kamera olmayan yerde dövmüşler Kayseri Bünyan çocuk ceza infaz kurumunda hep şiddet var özellikle kardeşim Kazım Kaya ismini verdi yazık günah koskoca adamlar küçücük çocukları dövmeye hakları yok

Umut
Umut

Bend Diyarbakır çocuk cezaevi ne yatım kagus larda bulunan odalarda kamera olmaz kapının ağzında arama yapıyormuş gibi davranıyor infaz koruma odaya geçtiğinde şiddet uyguluyor lar Allah bütün Kader mahkum larna yardım etsin

Adalet Bakanlığı Kayseri Bünyan Kapalı Ceza Evinde Şiddet

20 Eylül 2024 16:58