Adalet Bakanlığı Adaletsiz!

08 Aralık 2023 15:43

Sayın başkanım Bayburt m tipi kapalı ceza infaz kurumunda. 2020 tarihinde cezamı infaz etmiş olduğum süreler içerisinde tarafıma yapılmış ve verilen ceza evi içerisine silah sokma suçumun araştırılmasını olmayan bir silahtan ve yaşanmayan bir olaydan dolayı şahsıma bir yıl 8 ay ceza verilmiştir.
Yaklaşık 6 yıl kapalı cezaevinde kaldım. Covid izni ile beraber. Çıkan yasadan dolayı yaklaşık bir yıldır dışarıda denetim görmekteyim.
Denetim şartlarını eksiksiz yerine getirmekteyim. Fakat Bayburt cezaevinde benimle aynı suçu işlemiş olan mahkumlarla, eşit bir şekilde yargılanmadım. Tarafınızca şansıma ait olan dosyanın içeriğini ve Bayburt ceza evinin disiplin kurulundaki aynı suçtan tutanak tutulan mahkumların da tutanaklarının içeriğinin benim 1. Yıl 8. Ay ceza almış olduğum dosyamın içeriğiyle karşılaştırılıp. Bana yapılan yargılamanın asılsız olduğunu toplum vicdanı rahatsız edecek bir ceza verildiğinin kamu adına araştırılıp ortaya çıkarılmasını ve siz değerli devlet büyüklerinin bana yardımcı olmasını Allah için yalvararak gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ve talep ederim.
08.12.2023. Osman s***** Iğdır merkez

Adalet Bakanlığı Mahkumiyet Kararına İtiraz