Actual Optik İade Değişim Sorunu

21 Eylül 2024 14:28

Ben n**** a*** eylül ayında 4500 TL’ye Rayban polarize gözlük sipariş ettim. Gözlük geldiğinde gözlüğün ortasında bir plastik kilit olduğunu fark ettim. Kilidi kestikten sonra gözlüğü denedim ancak polarize yapısı çok karanlık gösterdiği için değiştirmek istedim.

Kargo ile gelen kağıdı okuduğumda, kilidi kesmediğim sürece iade ve değişim yapabileceğim belirtilmişti. Bunun üzerine müşteri hizmetlerinizi aradım ve durumu izah ettim. Kilidi kestiğim için iade yapamayacaklarını, ancak değişim konusunda yardımcı olabileceklerini söylediler.

Vogue marka 2940 TL’lik bir gözlük seçtim ve kalan parayı iade almak istedim. Ancak, gözlük gönderildiğinde yanı sıra bana haber verilmeden ek bir gözlük daha gönderildi. Bu gözlük, alışveriş sırasında indirimli fiyatla 1000 TL'ydi, fakat bana gelen bu gözlüğün değeri siteye girdiğimde 2000 TL olmuş. Sipariş sayfama girdiğimde toplam tutarın 8.777 TL olduğunu gördüm. Yani kayıtları yanlış girmişler.

Müşteri hizmetlerinizi tekrar aradığımda, para iade işleminin kilidi kestiğim için yapılmayacağını belirttiniz. Ancak sürecin başından itibaren bilgilendirilmediğim için bu durum benim için oldukça yanıltıcı ve tatsız olmuştur.

Bu yaşanan durumun incelenmesini ve çözüm önerisi sunulmasını rica ediyorum. Ayrıca, bilgilendirilmeden gelen ek ürün ve fiyatların açıklığa kavuşturulmasını bekliyorum. Ad soyad: n****a*** n*****a****[email protected].

Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Zeki Saat Fiyat ve Marka Farkı

09 Aralık 2024 00:28

Moonmee Gözlük İadesinde Yaşanan Zorluklar!

Selma
04 Mart 2025 13:01

19 Temmuz 2023 11:40
Tülay sonuçtan hiç memnun değil

10 Nisan 2025 12:34

Plastik Gözlükte Hayal Kırıklığı Ve İade Sorunu