Özel Ortopedia Hastanesi Muayene Ücretinin Ödenip Ertesi Gün Tekrar Muayene Ücreti İstenmesi

04 Mayıs 2023 13:33

02/05/2023 tarihinde çocuğumun düşme sebebiyle Ortapedia Hastanesine acil bölümüne geldim. Acıbadem Hastanesi tarafından giriş yaptırdılar çocuk muayene oldu ayağı kırık olduğu saptandı alçı yapıldı. 2350 TL ödeme yaptık yarın sat 10:30 gelin denildi. Dr. Size bilgi verecek ne yapmanızla ilgili denildi. 03/05/2023 tarihinde 10:30 hastanenize ayağı kırık olan çocuğumla geldim ve cevap alamadığım gibi saat 11:45 kadar bekledim. Benden tekrar muayene ücreti talep edildi. Hastanenize bir gün önce muayene ücreti ödediğimi söyledim ve 10 gün benim yasal hakkım olduğunu söylememe rağmen ücret alınması gerektiğini söylediler. Sadece bilgilendirme yapmak için ben size hasta haklarına ve CİMER'e şikayet edeceğimi söyleyip hastanenizden ayrıldım. Ayağı kırık olan hastamla bu şekilde yapılan davranış hiç hoş değildi. Ayakta alçının kaç gün kalacağını, ne yapmamız gerektiğini, söylenmeden böyle bir davranış karşısında Acıbadem gibi bir hastaneye diyecek bir şey bulamıyorum gereğinin yapılmasını arz ederim.

Mert sonuçtan hiç memnun değil

Hastane Oda Boşaltma Talimatı Ve Açıklanmayan Yüksek Doğum Ücretleri

13 Mart 19:55
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Kayseri'de Mahremiyet Ve Oda Sözleşmesi İhlali

11 Mart 20:12
acibadem-kayseride-mahremiyet-ve-oda-sozlesmesi-ihlali-1.jpg
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi Bakırköy Hastanesinde Yenidoğan Yoğun Bakım Ve Doğum Masraflarında Haksız Ücret

17 Şubat 13:42
Coolboy sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi Taksim Nükleoplasti Sonrası Ağrı Devam Ediyor, Ücret İadesi Talebi

24 Ocak 02:05
Sevket sonuçtan hiç memnun değil

Gebelik Zehirlenmesi Görmezden Gelindi, Hastane 103 Bin TL Aşırı Ücret Talep Ediyor

12 Mart 17:17

Acıbadem Hastanesi Kategorileri