Apranax Ford Alerji

31 Mart 2023 09:00

Şiddetli baş ağrısı için apranax Ford aldım yıllar önce de aldığımda benzer bir sorun oldu ama ilaç kaynaklı değildir diye düşündüm sonrasında hiç içmedim belki ilaç kaynaklıdır diye. Penisimde kaşıntı yanma ve şişlik oldu. Bu ilacın ciddi yan etkileri var ve öyle bir iki kişide değil görünen. Bu insanların sağlıklarına resmen kasıt. Hakkımı hukukende arayacağım. İnsanı ölüme götürürsünüz.

31 Mart 2023 09:57 (Şikayetten 56 dakika sonra)

Sayın İlgili, Öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz, konuyla ilgili yetkili birimimize incelenmesi ve gerekli durumlarda işlem yapılması için iletilmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Abdi İbrahim

Ysf
Ysf

Hafif diş ağrısı oldu bir tane içtim saat birden bu saate kadar bütün yan etkileri oldu mide kanamasına yol açtı bozagım çok kötü kusmaktan yutkanamıyorum zehirledi gastrit kanama yanma şişlik titreme çarpıntı nefes darlığı hepsini yaşıyorum midem de çok kötü bir yara oluşturdu daha önce de mide kanaması yaşadım bu ilaç gene aynı kanamayı oluşturdu boğazım parçalandı yutkunamıyorum zehir bu ilaç insanları zehirliyorsunuz hastanelik etti beni şikayet edeceğim bu firmayı

Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Abdi İbrahim Apranax Ford Şikayeti

08 Nisan 2025 09:24
Abdi İbrahim Apranax Ford Şikayeti
Seher sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2025 22:04
Tüm Abdi İbrahim Apranax Şikayetlerini Gör