Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Abdi İbrahim Probest Digestive Ürünü Hakkında Detaylı Bilgi Almak İstiyorum

Abdi İbrahim Probest Digestive Ürünü Hakkında Detaylı Bilgi Almak İstiyorum
26 Ekim 2023 12:28

Merhabalar dilerim ben abdi ibrahimin probiyotik ürünü olan probest digestive hakkında bilgi almak istedim. Aslında içerik hakkında detaylı bilgi almak istedim. Nasıl derseniz şöyle anlatayım probest digestive içerisinde 299V (lactobacillus) var yani probiyotik bakterisi var. Benim ise öğrenmek istediğim konu bu bakteri/probiyotik üretim esnasında ham madde olarak ne kullandıkları İdi. Yani bu bakteriyi üretirken örnek veriyorum yetişkin insan dışkısı dan veya bebek dışkısı dan mı elde ettiler veya atıyorum şeker kamışı özlerinden mi yoksa atıyorum inek sütün'den hatta anne sütün den mi vs vs diye uzayıp giden örnekler gibi neyden üretildiğini haklı olarak merak ettim araştırmak istedim.👍
Çünkü probiyotikler başı-boş kullanılacak ürünler değildir. Hasta/kişi kafasına göre probiyotikleri bakkal dan alır gibi alması son derece tehlikelidir. Örnek olarak bir hastam Probiyotik kullanımı sonrası vefat etmişti. Önce ürünü ve içerisinde ki sus yani bakteriyi araştırmak gerekir. Hatta deney aşamaları nedir, ham madde yani probiyotik süsü neyden üretildi, ürün içerik olarak mide asidine ve diğer sindirim enzimlerine vs de dayanıklı mı diye disiplinli araştırmak lazım.👍
Ama koskoca Abdi İbrahim firmasın da adam akıllı profesyonel bir cevap veren kişi yok.🤦‍♂️
Diğer probiyotik firmaları ile görüşüyorum bana sayfa sayfa probiyotikleri ve bakterileri hakkında detaylı bilgi veriyor.👍Ama Abdi İbrahim maalesef...
Ayrıca şunu da ifade etmek istiyorum ki
Müşteri hizmetlerinin probiyotik ve bakteri içerik hakkında bilgi bilmemesini normal karşılarım. Çünkü bu işin profesyonel kişiler tarafından açıklanması lazım. Tıp ilaçların da da böyle dir. Örneğin bir hasta/müşteri tıbbi ilaç ve etken maddelerini ilaçların kutu içerisinde bulunan prospektüs bilgisin den bakarak ve hatta internet üzerinden daha da ayrıntılı bir şekilde bilgi alması mümkündür. Ama Abdi İbrahim ve probest üreticilerine hiç yakıştırmadım bu durumu. Mail atıyorsunuz detaylı bilgi verilmiyor. Arıyoruz vs karşınızda profesyonel bir kişi ile muhatap olamıyorsunuz. Ve yine ürün detay hakkında bilgi alamıyorsunuz... 🤦‍♂️

Ne garip değil mi...

26 Ekim 2023 16:26 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sayın İlgili, Öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz, konuyla ilgili yetkili birimimize incelenmesi ve gerekli durumlarda işlem yapılması için iletilmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Abdi İbrahim

30 Ekim 2023 04:36

Sizi şeffaf olmaya davet ediyorum.

25 Kasım 2023 21:52

Şeffaf olmayan İlaç firması isterse sağlık bakanlık tarafın'dan onaylı olsun. Şeffaflık yoksa bu işi "ADALET"çözecek. Hukuk çözecek.

Nergis
Nergis

Bende bir haftadır kullandım. İlk kez bir probiyotik kullanırken gaz mide ağrısı gibi belirtiler var. Bununla mi ilgili bilemedim. Açıklama da bulamadım.

Şükran sonuçtan hiç memnun değil

Nobel İlaç Ürünleri İle İlgili Bilgi Vermiyor

05 Mart 2024 17:46