İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Abdi İbrahim Öksürük Şurubu Kullanımı Sonrası Ciddi Yan Etkiler

03 Ağustos 2024 07:17

Abdi İbrahim Prosban öksürük şurubu aldım. Normal aralıklarla öksürüyordu, şurubu verdikten 1 saat sonra öksürmekten canı çıkacak çocuk resmen tıkanıyor. Bu ilacın acilen araştırılması gerek. Hem maddi hem manevi kimseyi zarara uğratmaya hakları yok. Sağlık Bakanlığına da şikayette bulunacağım.

03 Ağustos 2024 07:02

Prospan öksürük şurubu aldım çocuğuma 2,5 yaşında normal aralıklarla öksürüyordu şurubu verdikten bir saat sonra çocuk öksürük komasına girdi Öksürmekten canı çıkacaktı gece hem çocuğuma hem kendimize uyku haram oldu bu ilacın acilen araştırılması gerek Bununla ilgili Sağlık Bakanlığına da şikayette bulunacağım öksürmeye insanı bile öksürtür kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum Abdi İbrahim firmasına kınıyorum

03 Ağustos 2024 15:14 (Şikayetten 7 saat sonra)

Sayın İlgili, Öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz, konuyla ilgili yetkili birimimize incelenmesi ve gerekli durumlarda işlem yapılması için iletilmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Abdi İbrahim

İsmail
13 Ağustos 2024 16:09

Herhangi bir sonuç verilmedi sadece çocuğumun durumunu soruyor Abdi İbrahim bir daha kesinlikle

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Prospan Öksürük Şurubu: Çocuğumun Sağlığını Tehlikeye Atıyor!

Tuğba

Çocuk Öksürük Şurubunun Tehlikeli Yan Etkileri

Doktor Tavsiyesiyle Aldığım Şurup Oğlumda Yan Etkilere Sebep Oldu

Zeynep
24 Ağustos 20:43

Santa Farma Eczanenin Reçete Dışında Sormadan Danışmadan Farklı Bir İlaç Vermesi

Safiye
05 Mart 2024 20:53
Berk sonuçtan hiç memnun değil

Grintuss Şurubu: Alerjik Reaksiyon Ve Ciddi Yan Etkiler

Berk