Abdi İbrahim İlaç Yan Etkisi

29 Ağustos 2023 23:16

Doktor tavsiyesi ile başladığım ve oldukça pahalıya aldığım lifta 5 mg ilaç aşırı derecede kas ve eklem ağrısı yaptı. Bu şekilde tedavi olmam mümkün değil ilaç ücretinin iadesini talep ediyorum zaten sağlık bakanlığınada gerekli şikayette bulunacağım

30 Ağustos 2023 17:44 (Şikayetten 18 saat sonra)

Sayın İlgili, Öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz, konuyla ilgili yetkili birimimize incelenmesi ve gerekli durumlarda işlem yapılması için iletilmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Abdi İbrahim

26 Kasım 2023 19:15

Doktorun tavsiyesi üzerine arada ağrı kesici alarak devam ettim iki hafta içinde tamamen ağrılarım geçti. Şu anda hala kullanmaktayım sağlığıma %90 kavuştum çok şükür. Herkese tavsiye edebilirim artık. Ama ağrılar gerçekten dayanılacak gibi değildi ilk başlarda

Müthiş şekilde dizlerimde eklem ağrıları var önerileri nizi yazın çünkü çok ağrı yapıyor

Tolga
Tolga

4 gündür lifta 5 mg kullanıyorum doktor tavsiyesi ile şiddetli baş ağrısı sırt bacak ağrısı oluyor geceleri uyku uyutmuyor ağrı kesici ile biraz rahat ediyorum çözüm istiyorum

Abdi İbrahim Sonuç Alamadık Bir De Ağrı Yapıyor

18 Aralık 2023 13:52

Abdi İbrahim Lifta 5 Mg Kullandım

02 Haziran 2024 19:49
Abdi İbrahim Lifta 5 Mg Kullandım
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Lifta 5 Mg İlaç Ağrıya Sebep Oldu

24 Şubat 2025 17:00