A&S Grup Denizcilik Eğitim Vaadiyle Mağduriyet

17 Mayıs 2024 17:4629.460

A&s grup denizcilik Maltepe/İstanbul, kurs eğitimi sonrası gemi adamı cüzdanı verecekleri ve ardından iş bulma garantisi veren bir firmadır. Maalesef a&s grup, Maltepe'de ufak bir ofis kurarak insanları yanıltmaktadır.
İlk ziyaretimizde e***adında bir bayanla görüştük ve bize 1 ay içinde tüm evrakların hazır olacağını söyledi. Kurs dahil, sonrasında 25 bin tl ödeme talep edildi. Ödeme yaptık ancak kısa süre sonra ek ücretler için mesaj almaya başladık.
İlave ödemeler için baskı yapıldı ve ödeme yapmadığımız takdirde sözleşmenin iptal olacağı tehditleri savruldu. Birkaç gün içinde firmanın güvenilir olmadığını anladık. Maltepe'ye giderek komşularından firmayla ilgili sorunları öğrendik ve başka bir mağdur ile de karşılaştık. Bu firma, insanların emeklerini sömürmektedir.
Sonrasında benzer mağduriyetleri yaşamış 5 kişiyle daha iletişime geçtik. Hep aynı hikaye, aynı senaryo ve aynı oyunculuk.

Yorumlar(6)

21 Mayıs 2024 08:00

Bunların işleri hep safsatadan ibaret kimleri kandırırlarsa paralarını alıyorlar ve oyalama süreci başlıyor, tabi resmi bir iş işin içine girmediği sürece

21 Mayıs 2024 03:06

Parayı sizlerden peşin ve hızlı bir şekilde istiyorlar bu gibi durumlara kanmamak için veya bu tarz meslek arayanlara e-devlet üzerinden onaylı yerle başvuru yapılmasını tembihlerim zaten bunlardan önce zorunlu eğitim almak zorunda sınız bunun için kursalar bulunur alt taban için 17 gün ilk okul veya orta okul mezunu orta taban için lise mezunu yüksek taban için üni mezunu olmanız gerekli. Ve asla unutmayın gemicilik başvurusu online yapılır eğitimi ise zorunlu yüz yüze ders gerektirir umarım herkes araştırarak bu tarz işlere başvuru yapar

21 Mayıs 2024 02:52

-Hanımefendi'nin anlatımı üzerine oraya gidip iş başvurusunda bulundum. Mağazada müdür olduğumu söyleyip iş aradığımı başka ülkeleri gezmek, farklı kültürleri öğrenmek ve kafa dağıtmak istediğimi belirttim. Bunun üzerine güzel söz ve aklınıza girebilecek teklifler sunuyorlar 12 yılda emeklilik, askerlikten muaf olduğunuzu, yüksek bir maaş ve mağaza müdürü olduğumu söylediğimden bana kaptan yardımcısı konumunu teklif ettiler sözde gemi rütbesi olarak 1. 2. 3. 4. Subay olarak geçer bunun için ise en az 2-4 senelik üni mezunu olmanız ve 88 gün boyunca eğitim almanız gerekli. Aslında güzel teklif sunuyorlar iki farklı kadın ile görüşüyorsunuz biri sözde işe alım diğeri ise evrak işlerini halleden bir hanım efendi.

A&S Grup Denizcilik Veya As Marin Adı Değişiyor Ara Sıra

21 Mayıs 2024 22:4826.981

A&S Grup Denizcilik Maltepe/İstanbul, kurs eğitimi sonrası gemi adamı cüzdanı vereceklerini ve ardından iş bulma garanti...

2 Yorum

A&S Grup Denizcilik A&S Group Denizcilik

25 Mayıs 2024 17:356.764

A&S Group Denizcilik Maltepe/İstanbul'da bulunan, tamamı bayandan oluşan firma, insanları mağdur etmek amacıyla kurulmuş...

4 Destek12 Yorum