6n Market Ağır İtham Bahçelievler Mah. Yarış Ortaokulu Şubesi

13 Haziran 2024 01:33

Bugün Mehmetçik Caddesi, Bahçelievler Mahallesi, Yarış Ortaokulu'nun oradaki eski Pehlivanoğlu marketin yerine açılan 6N şubesi hakkında çok ciddi bir şikayetim olacak. Alışveriş çantasına satın alacağımız ürünleri koyarak alışverişimizi yaparken, henüz reyonlarda gezerken, kasiyerin bizi: "Sizi müdür bey yanına çağırıyor" demesi ile birlikte bir şok yaşadık ama asıl şoku müdür beyin yanına inince yaşadık. Bize müdür tarafından direkt söylenen ilk cümle şu oldu: "Elinizdeki poşetleri bırakın, şimdi buradan gidebilirsiniz." Yani direkt bize hırsız diyerek, şahsımıza hakarette bulundu. Biz olayın şokuyla neye uğradığımızı anlayamadık. Yetkilisini çağırarak olayı anlattık, o da şok oldu ve tabii ki milyon kez özür dilediler, müdür hatasını anladı fakat bu kimse için sindirilebilir bir durum değildir. 6N çalışanları ve müdürleri uyarılsın, kimseye direkt olarak ithamda bulunulmasın. Biz böyle bir şey yaşadığımız için üzgünüz ve hala çok kızgınız. 6N'den hep yüklü alışveriş yapan insanlarız ve tabii ki 6N'den bir daha alışveriş yapmayacağız.

27 Mart 2025 21:59

04 Mayıs 2025 22:01

Özkök Market (Ordu) Müşteri Deneyiminde Güven Sorunu Yaşadım!

28 Ağustos 2024 17:46
Özkök Market (Ordu) Müşteri Deneyiminde Güven Sorunu Yaşadım!