5 Ocak Devlet Hastanesi Adana 5 Ocak Devlet Hastahanesi

5 Ocak Devlet Hastanesi Adana 5 Ocak Devlet Hastahanesi
07 Aralık 2023 10:26

Adana'da yaşıyorum. Rahatsızlığım sebebiyle 5 Ocak Devlet Hastanesi'nin Çocuk Polikliniğine gittim. Randevumu saat 8.30 için önceden almıştım. Hastaneye geldiğimde saat 8.15 civarındaydı, içeriye girip fiş aldıktan sonra doktoru beklemek için babam ile beraber oturduk. Doktor bir süre gelmeyince (Saat 9.00'a kadar gelmedi) babam kalkıp oradaki görevli birine sormak istedi ve babam kalktıktan 5 dakika sonra yani 9.05'te Doktor henüz yeni gelmiş ve odasına girmişti. Odasında biraz daha durduktan sonra koridordaki hasta sırasını gösteren ekranı açtı ve muayenelere başladığı saat 9.15 civarıydı; yani, randevu saatinden 45 dakika sonra muayenelere başlamıştı. Bu sırada içeriye beni çağırdılar ve girdim. Ben içeriye geçtiğimde babam koridordaki sandalyelerde oturuyordu. İçeri girdiğimde doktorun sekreteri, aşağılayıcı bir tavırla 'Ailen nerede?' diye sordu. Ben de babamla geldiğimi ve hemen kapının önündeki sandalyede oturduğunu söyledim, odadan bile çıkmadan hemen kapıdan babama seslendim. Babam kalktı tam geliyordu fakat o sırada sekreter tekrardan aşağılayıcı bir tavırla 'Sen çık, diğer hastayı alacağız. Baban geldiği zaman girersin.' diyerek beni odadan çıkardı. Oysaki babam 30 saniyeyi bile geçmeden doktorun kapısındaydı. (Aldığımız randevuya göre ve kapının üstündeki hasta sırasını gösteren bilgisayara göre ilk hasta bizdik.) Bizi odadan çıkarıp yerimize aldıkları kişi çıkınca biz içeriye girdik. İçeride doktora durumu anlatırken sekreter bir anda kalktı, kapıyı açtı, dışarıdaki hastalara bağırdı ve hakaretler etti, sebebi ise hastaların doktor neden bu kadar geç geldi diye konuşuyor olmalarıydı. Bir doktor devlet hastanesinde onlarca hasta beklerken 45 dakika geç geliyor ve üzerine sekreteri sanki kendilerinde hiç suç yokmuş gibi garip tavırlar sergileyip bir de üzerine çıkıp hastalara bağırmasından rahatsız oldum ve bu hastaneden şikayetçiyim. Bir daha oradan randevu dahi alacağımı düşünmüyorum.

20 Eylül 2023 16:35

Beykoz Devlet Hastanesi Çocuk Doktoru Mağduriyeti

24 Temmuz 2023 13:53
Hayal sonuçtan hiç memnun değil

Adana 5 Ocak Devlet Hastanesi Kayıt Bölümündeki Erkek Sekreterler

09 Haziran 2024 15:14
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2023 20:06