3ntatil 3n Tatil Ankara Şikayetçiyim

Sabri
28 Haziran 2024 16:38

3N Tatil Ankara firması tarafından Balkan turuna götürülmedim ve yaklaşık 1500 euro para iademi de alamadım. 22. Haziran 2024 tarihinde Ankara dan Balkanlara düzenlenecek olan tura iki gün kala ısrarla aradık saat kaçta gidilecek diye haber bekliyoruz diyerek arayacağız oysaki bize daha önceden bilgi verilmesi gerekirdi bizim ısrarımızla saatler kala arayıp turun iptal olduğunu söylediler. Her gün bugün iade yarın iade şeklinde oyalandık. Bunu bu şirket alışkanlık haline getirmiş tüm yetkililere buradan sesleniyor bu şirket hakkında gerekli yaptırımın yapılmasını istiyorum. Tursab yetkililerini davet ediyorum. Masum insanların paralarına acımasızca el koymalarını kınıyorum

29 Haziran 2024 15:23

3N tatil adlı şirketle 22.06.2024 Ankara kalkışlı Balkanlar turu anlaşması yaptım. Kişi başı 750 euro olan turun yarı parasını iki ay öncesi verdim. Tur gerçekleşmeden 20 gün önce kalan parayı da verdim. Tura son iki gün kala bana turun gerçekleşmeyeceğini söylediler. Para iadesi yapacaklarını söylediler yaklaşık yaklaşık 10 gündür paramı vermeyip beni oyalıyorlar. 2 kişi toplam 1500 euro param gitti. Peşin verdim. Sürekli her gün yemi bahaneyle paramı teslim alamıyorum. Kızılay'da yerlerine gidip konuştum her gün yarın vereceğiz bahanesi. Artık her türlü yasal yolu deneyeceğim. Paramı alamıyorum! Tüm tatil planımı altüst ettiler. İki gün kala turu iptal ettirdiler ve paramı da alamıyorum. Tursab a kayıtlılar. Bu şirketler nasıl hala tur düzenleyebiliyor aklım almıyor.

Özge
Özge

Merhaba bizde aynı şeyleri başka bir tarih için yaşıyoruz acaba bir gelişme var mi

Nuran sonuçtan hiç memnun değil

Nuran
28 Haziran 2024 12:28

3ntatil Ankara 3 N Tur Şirketinden Şikayetçiyim.

Ayşegül
16 Temmuz 2024 12:48
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Bahar
15 Ağustos 2024 21:33