Emrah sonuçtan çok memnun

2b Sigorta Eksperliği Firması Şikayet

22 Kasım 2023 19:53

Antalya'da bulunan 2b Exper firması hakkında şikayet bildirmek istiyorum. Aracıma 2 ay önce arkadan çarptılar. Kaza tutanağı tuttuktan sonra bu 2b Exper firmasıyla diyaloğa geçtik ofiste z***hanım diye bir bayan bakıyormuş dosyama. Ne zaman arasam hep ertelediler arayacağız dediler aramadılar. 3-4 günlük olayı 1 aya uzattılar ve olayı quik sigortaya attılar. Oradan v** bey diye birine mail atmışlar dönüş yapmadılar diye beklettiler. Tabi bu süre zaafında telefonlarıma bakmadılar baktıkların da ise z** hanım gelmedi. 1 saat sonra arayın 1 saat sonra yeni geldi bilgisayarını açmadı açınca sizi arasın diye ertelediler ve hiç ilgilenmediler. En son aradığımda dosyanıza red geldi dediler ve gelmesi imkansız. Çünkü %100 haklıyım ve mağdurum sigorta şirketini aradığımda ise öyle bir şey yok dosyanız incelemede dediler tekrar Exper firmasını aradığımda beni engellediklerini gördüm ve bir daha da iletişime geçemedim.

Ama dosyamı banka bilgilerinin eksik olduğu için beklettiklerini gördüm. Bana red verdi dediler. Sonra tamam diyorum dosyamı kapatın dava açacağım diyorum. Dosyamı da kapatmadılar. 1 aydır bekliyorum ulaşım sağlayamıyorum. Lütfen gerekeni yapın mağdur durumdayım.

Emrah
Emrah
26 Kasım 2023 23:50

Aracımın önünde kazası yok sadece arkadan vurdular

Arda sonuçtan hiç memnun değil

Özkan Eksperlik Hizmetleri Ofisi Edirne

13 Ekim 2023 19:34
Özkan Eksperlik Hizmetleri Ofisi Edirne
Nuray sonuçtan hiç memnun değil

Donmaz Ekspertiz Ve Anadolu Sigortanın Süreci Kasıtlı Uzatması

15 Mayıs 2024 20:00
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Levent Gözütok Sigorta Eksperi Mağduriyeti

24 Ağustos 2023 01:10