Muammer sonuçtan hiç memnun değil

1win Yatırım Süresi 24 Saat Olmuş Bilginize

1win Yatırım Süresi 24 Saat Olmuş Bilginize
28 Ağustos 2024 16:17

1win anıldığı gibi hiç büyük, düzgün bir site değilmiş. Web sitesinde araştırırken Türkiye genelinde en iyi ikinci sırada gözüküyordu. Ben de buna istinaden kanıp oynamaya başlamıştım. İlk başlarda iyiydi, bir sıkıntı problem yoktu ama bugün kredi kartından 5000 TL yatırdım, bakiye hesabıma geçmedi. Müşteri hizmetleri ile görüştüm, bana 24 saat süresi olduğunu söyledi. Böyle bir saçmalığı ben ilk defa duyuyorum. Bir sitede her oyun oynamak istediğimizde bir gün öncesinden yatırım yapmamız lazım o zaman. Ve müşteri temsilcileri o kadar ilgisiz ki, sorunumu söylemek için nereden baksanız bir yarım saat bekledim. Bağlandıktan sonra cevap vermesini ayrıca bekledim ve bana 24 saat beklemem gerektiğini söylediği zaman, bir gün öncesinden mi para yatıralım dediğimde, 'Kusura bakmayın efendim, işlem süresi böyle,' diyor ve direkt görüşmeyi kapatıyor. Ben bu siteye ilk defa yatırım yapmıyorum. Daha önceden yaptığım birkaç işlemde daha sayfayı yenilerken işlem süresi bu şekilde ise onlar da niye böyle olmadı?

28 Temmuz 2025 15:20 (Şikayetten 11 ay sonra)

Merhaba! Sorununuz hala devam ediyorsa, lütfen teknik destek sohbetimizden bizimle iletişime geçin. Durumu inceleyip sorunun çözümüne kesinlikle yardımcı olacağız. Saygılarımızla, 1win ekibi.

28 Temmuz 2025 17:08

Evet buna bütün kalbinle inanıyorum hesabımı kapatmanız bunun en büyük kanıtı

Doğancan sonuçtan hiç memnun değil

Doğancan
19 Haziran 2024 14:57
1win Hesabıma Para Geçmedi
1win Hesabıma Para Geçmedi

Mediha
28 Temmuz 2023 09:24
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
22 Mayıs 2025 11:41
1win Yatırdığım Paralar 3 Gündür Hesabıma Geçmedi, Mağdurum!

Veli
14 Ekim 2023 21:06