Barış sonuçtan hiç memnun değil

1K Bina Ve Site Yönetimi Profesyonellikten Uzak Site Yönetimi Deneyimi

16 Eylül 2024 15:14

Bu yönetici tek yıldızı bile hak etmeyen bir firmadır. Profesyonel adı altında ama asla profesyonel olmayan tek site yönetimi firmasıdır.

Kendisi toplantılarda her dediğimize evet, tabii ki gibi cümlelerle alçak gönüllü gibi gösterip, yönetimi aldıktan sonra asla bizi dinlemeyen,
hiçbir soruna çözüm bulmayan, tek işi bugüne kadar yönettiği sitelerde sorun çıkartıp bunun üzerine nemalanmaktır.

Telefonda insanlarla konuşması üstten, saygısız, asla karşı tarafı dinlemeyen bir üslupla konuşuyor.

16 Eylül 2024 19:14

1K site yönetimi şirketinin kuruluş amacı bugünlerde yaşadığımız üzere görülmüştür ki, site içindeki yaşanan sorunları çözmek yerine tam tersi kaos kavga çıkartarak siteyi yönetmektir. Ortaya bir takım gündeme 7 yıldır gelmeyen sorunlar çıkartıp bu sorunları kat malikleri ile çözmek yerine kat maliklerinin tamamı ile neredeyse 2 li karşılıkşı laf atışmasından tutunda, telefonda bir mafya vari konuşması varana kadar her türlü kişiliğe sahiptir.

16 Eylül 2024 17:58

Kendi yazıp çizip kendisi oynuyor. Bugün ayın ayın 16'sı ve Eylül ayı tahakkukunu kendi kafasına göre ayın beşi yapıp bugün itibari ile ödemeyen bütün kat maliklerini icraya vermiştir. Kendisi gittiği bütün sitelerde kendisini istemediğini anladığı an olaylar çıkarmıştır kendini bu şekilde orada tutmaya zorlamıştır.

16 Eylül 2024 17:18 (Şikayetten 2 saat sonra)
16 Eylül 2024 17:28

Güzel konulara değindiniz. Çok güzel hem de. Amacınız üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Siz sorunları çözmek için değil sorunların üzerinden nemalanmak için kendinize rant sağlamak için bu işlemlere başvurdunuz. Sorun olmayan yerde sorun çıkarttınız. Çünkü geçim kaynağınız buymuş! Ne yazıktır ki yönettiğiniz tüm sitelerde neredeyse sizi istemeyen tüm sitelerde böyle sorun ve kaos çıkartarak bundan beslendiniz. Burada yaşayan kat maliklerine gelip dedinizmi böyle böyle sorunlarınız var gelin çözelim ben sizin adınıza uğraşayım dediniz mi? Hayır. Sitemizi kirletmekten başka bir şey yapmadınız. Lütfen istenmediğiniz yerde durmayın 92 kat malikinin 61 tanesi sizi istemiyor.

16 Eylül 2024 17:35

Benim yaşadığı alanı benden daha iyi düşünemezsiniz! Siz insanları sadece söylemleriniz ile aldatmaktan başka bir işiniz yok. Çünkü içinize işlemiş. Biz sizin reel anlamda olmayan ama sizin çıkardığınız tüm sorunları çözmek adına elimizden fazlasını yaptık yapmaya devam edeceğiz. Çünkü orası benim yuvam. Benim yuvamı benden daha iyi kimse koruyamaz. Çözülebilecek sorunları sırf insanları huzursuz kaos ve nefret ile yönettiniz. Buradaki insanların hayatındaki sorunlar yetmiyormuş gibi çok basit konularla hayatımızdaki diğer tüm sorunların önüne geçirtecek hale getirdiniz. Ve zeytinpark sitesinde yaşayan insanların ciddi anlamda psikoloji olarak baskı korku ve tehdit ile yönetmekten başka bir şey yapmadınız. Siz ilk önce size normal konuşulduğunda bile artık elinizin altında otomatik mesaj haline gelen ( hakkınızda savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur ) uygulamalara başvurdunuz.  Siz maalesef baskı korku ve tehdit ile yönetmek istiyorsunuz biz ise buna müsaade etmeyeceğiz.

16 Eylül 2024 17:41

Ben evimi daha bu sorunlar olmadığında ve siz yönetici olmadan ilana koydum. Acil konusuna gelince ise bunu size açıklamak zorunda değilim. Sizin yönetici olduğunuz toplantıda Aynı toplantı için banada yönetici teklifi geldi fakat ben evimi satılığa çıkarttım o yüzden aday olmayı düşünmüyorum dedim.

16 Eylül 2024 17:42

Ve siz bu ima ettiğiniz olayı ispatlamakla yükümlüsünüz

16 Eylül 2024 17:50
16 Eylül 2024 17:56

Bu attığınız yol olayından bahsetmiyorum sayın yönetici. Benim o siteden Kaçacağımı ima etmişsiniz ya ondan bahsediyorum bunu ispatlamakla yükümlü müsünüz. Çünkü ben bizim karakterimmizde insanları yarı yolda bırakmak yok. Ben sizin yönetici olduğunuz toplantıda bana da adaylık teklif edildi fakat ben orada evimi satışa çıkardığımı bundan dolayı evim satılırsa burada insanlara mahcup olmaktan utanacağımız düşündüğüm için orada adaylık teklifine sıcak bakmadım. Bu bahsettiğiniz süreç içerisinde ben olaylar yaşanmadan önce evimi satılığa çıkardım. Yani siz bu olayları bizim başımıza bela etmeden önce. Ve siz maddi ve manevi bizi zarara uğrattınız bunun da hesabını yargı yoluyla vereceksiniz. Her şeyden önce bizi psikolojik olarak çökerttiniz ve yordunuz bununla ilgili de yarın doktor raporu alacağım.

16 Eylül 2024 19:03
16 Eylül 2024 19:09

Elinizden gelen bu kadar zaten. Kendinizi kanıtladınız. Yine aynı avukat tehditleri falan vs. Gerçekten sıkılmadınızmı bunlardan. Biz sizin gibilerden sitemizi her daim koruyacağız! Kamuya açık bir şirketsiniz ve ben düşüncemi beyan ederim. Buna kimse mani olamaz. Yanlışa yanlış derim doğruya doğru. Keşke şirketiniz anlattığınız ve toplantıda ki söylemlerinizle gibi olsaydıda bugün bu kadar kötü bir duruma düşmemiş olsaydınız!

16 Eylül 2024 19:40
16 Eylül 2024 21:44

Son ödeme günü kararı EK'TEDİR

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Aras Profesyonel Yönetim İlgisiz!

20 Ekim 2025 12:15
Nesimi sonuçtan hiç memnun değil

Baştürk Denetim İle Yaşadığımız Sıkıntılar

26 Nisan 2024 09:52