101 Okey Extra 101 Ekstra Okey

22 Şubat 2024 00:571.036

101 Okey Extra oyuncusuyum. On yıllık Facebook hesabımı kapattınız. Bu benim özel keyfim ve on yıldır bu salonda oynuyorum. İlk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum. 522357 numaralı hesabıma erişim sağlayamıyorum. Lütfen ilgilenin, hata kodu 3. Hesabımı 2043 yılına kadar kapattınız, bu haksızlık. Ben asla küfür içerikli konuşmadım ve çip alışverişinde bulunmadım. Lütfen ilgilenin ve hesabımı açın. Psikolojim bozuldu, kaç gündür yaşadıklarımı anlatamam. On yılımı bu oyuna verdim. Bu salona verdiğim emeğin karşılığı olarak on yıllık bir oyuncu olarak 13 milyon değerinde bir ödül beklerdim. Dün gelen oyuncular 50 milyon değerinde ödüller alıyor. Bu durumu görmüyor musunuz? Beni mi gördünüz de ödül yerine ceza verdiniz? Ben sağlam ve dürüst bir oyuncuyum, on yılımı bu oyuna verdim. Burada bir emek var ve buna saygınız yok mu? Lütfen bilgilendirin ve hesabımı açın. Saygılarımla.

30 Nisan 2024 00:07

Neden hala hesabım açılmadı lütfen hesabımı açar mısınız yeter artık ya kaç ay oldu bu haksızlık 522357 numaralı hesabini derhal açılmasını talep ediyorum hiçbir suçum yokken hesabıma yasak getirdiniz bu adaletsizlik kaç yıllık oyuncuyum neden böyle bir hata yaptınız anlamış değilim bam vermek nedir ya sirketciler siteyi sardı siz gelip kaç yıllık oyuncuyu cezalandırdınız bu hakmi soruyorum lütfen hesabıma erişim sahlayin teşekkürler ederim

22 Şubat 2024 23:45

Hesabımı kapattınız hiçbir suçum yokken lütfen hesabıma erişim sağlayın açın hesabımı sizden ilgilenmenizi istiyorum bir cevap verin lütfen

22 Şubat 2024 23:46

Kaç gündür yazıyorum bir cevap alamadım lütfen dönüşüm sağlayın

6 Mart 2024 22:52

İlgilenmenizi talep ediyorum

7 Mart 2024 00:42

Hesabım çözüldü yazıyor ama nedense giremiyorum ilgilginizden dolayı tskurlerimi sunarım

7 Mart 2024 19:01

Sy 101 ekstra markası hesap çözüldü yazıyor nedense hesabıma giremiyorum lütfen ilgilenin iletişime geçin ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim

8 Mart 2024 17:51

Sy 101 ekstra Okey kurucusu hesabınız çözüldü iletisi geldi nedense halen çözülmemiş gözüküyor hiçbir suçum yokken hesabımı bamladiniz lütfen ilgilenin hesabıma girme erişimi sağlayın 9 yıllık oyuncuyum bir sitede bu yaptığınız büyük bir haksızlık ilgileneciginize inanıyorum teşekkür ederim

12 Mart 2024 19:56

Okey ekstra 101 kurucusu neden halen hesabıma giremiyorum çözüldü yazıyor ama bir turlu açılmıyor lütfen ilgilenin teşekkür ederim

17 Mart 2024 00:26

Hesabım çözüldü yazıyorsunuz hesabımı sıfırlanmış siniz buna hakkınız yok beni bu kadar mağdur etmeyde hakkınız yok lütfen hesabımı cipimi geri yükleyip oyuna açın

19 Mart 2024 04:18

Neden hala hesabım açılmıyor çözüldü deniliyor ama hesabıma giremiyorum lütfen hesabımı tekrardan iade edin teşekkürler

30 Nisan 2024 00:29

Ne teşekkürü ya kaç oldu hesabım açılmadı lütfen hesabımı güncelleyin ve erişime açın lütfen

9 Mayıs 2024 21:21

Ne teşekkürü ya iki aydır mağdur edilmişim oyundan bir de teşekkür mü bekliyorsunuz bu büyük bj haksızlık çok mağdurum hesabıma giremiyorum

Haksız Banlanan Hesabım İçin 3 Gündür Yanıt Alamıyorum

Sercan
24 Eylül 2025 17:13661

21 Eylül 2025 tarihinde, Facebook üzerinden oynadığım 101 Okey Plus hesabıma, 'Ortaklaşa oyun nedeniyle oyuna girişiniz ...

Hesabım Haksız Yere Kapatıldı Mağduriyetim Giderilsin

26 Eylül 2025 00:533.193

"Teşekkürler"

1 Destek

Ortaklaşa Oyun Ve Destek Eksikliği Nedeniyle Ciddi Mağduriyet

Fırat
28 Ekim 2025 16:202.102

101 Okey Plus oyununu Facebook üzerinden oynuyorum. Uzun süredir neredeyse her gün, masa kuran oyuncuların ortaklaşa har...

3 Destek

Alper
9 Temmuz 2024 21:023.197

Oyun hesabıma giremiyorum. Küfür vb. çip vermediğim halde ihlal yedim. Hem ...