0850 640 13 94 Akbank Adına Yapılan Sahte Aramalar

21 Eylül 2024 21:21

20 Eylül 2024 cuma günü 0850 640 13 94 numara cep telefonumu arayarak kendilerini Akbank Genel Müdürlüğü güvenlik departmanından aradığını söylediler. İnternet bankacılığı hesabıma Gürcistan'dan giriş yapıldığı ve hesabımdan para çekilmeye çalıştığını belirttiler ve akabinde benim anne adımı, baba adımı söyleyerek teyit aldılar.

Sonrasında hesaplarımdaki miktarları söylediler ve internet bankası şifremi ve t. C. Numaramı söyleyerek teyit istediler. Kendilerini inandırıcı bulmadığımı belirtsem de, tüm bilgileri söylediklerini ve istesek hesabınızdan gerekli işlemleri yaparız dediler.

Ve bir saat sonrası tekrar arayacaklarını söylediler. Hemen Akbank'ı aradım ve beni arayan numaranın Akbank'a ait olmadığını öğrendim ve tüm hesapları bloke ettirdim. İşin sıkıntılı yanı, tüm kişisel bilgilerimin ellerinde olmasıydı...

Serhat

Yok bir sonuç vallahi. Adli makamlar ve emniyet ne iş yapıyor anlamış değilim. Bunları yakalamadıkça mağdur sayısı artıyor. Önlem alınmalı. Yazık günah bunlar şebeke.

Serhat

Mağduriyet oluştu mu? Yani maddi zarar var mı? Aynısı başımıza geldi maddi zarar var epey.

Melek
Melek

Sizde bir sonuç çıktı mı bizde de epey bir mağduriyet var da neler yapabiliriz acaba

0850 640 07 13 Banka İsmi Kullanarak Paranızı Almaya Çalışıyorlar!

23 Temmuz 2024 15:36
0850 640 07 13 Banka İsmi Kullanarak Paranızı Almaya Çalışıyorlar!

0850 484 01 89 Şüpheli Telefon Aramaları Ve Güvenlik Önlemleri

12 Ağustos 2024 02:09

0850 640 11 03 Şüpheli Telefon Aramasıyla Gelen Tehdit!

10 Ekim 2024 22:54