0850 480 30 89 Ön Sözleşme İptali

12 Eylül 2024 16:48

12.09.2024 Şikayetvar.com'da okuduğum tüm şikayetlerde olduğu gibi bende bir an boş bulunarak Türk Telekom olduğunu düşünerek internette çıkan ilk numarayı aradım ve telefonda bağlantı işlemleri için ön başvuru onayı verdim. Ancak ön başvurunun iptal edilmesini istiyorum, kurulum yaptırmayacağım. Müşteri hizmetleri olarak verilen numarayı aradım bu numaradan iptal edilemiyor denildi farklı bir numara verildi o numaradan da dönüş yapan yok. Neden insanları bu kadar uğraştırıyorsunuz? İptal işlemi için acilen tarafıma dönüş yapılmasını beklemekteyim. Hiçbir işlem yaptırmadım, sadece kimlik görselimi ilettim, bilgim dışında yapılan bütün işlemlerden sadenet sorumludur. Kurulum yaptırmayacağım. Aktif bir aboneliğim yok ama eğer bilgim olmadan ve okuduğum şikayetlere göre yazılı ıslak imzalı belge olmadan abonelik oluşturulduysa, 14 gün süreyle hiçbir cezai şart ödemeksizin cayma hakkımın bulunduğunu biliyorum. (6502 sayılı kanunun 52/4 maddesi) Bu sebeple Sadenet ile telefonda onay alınan ön başvurumun iptalini buradan da talep ediyorum. İlgililerin dönüş sağlaması talep ediyorum

12 Eylül 2024 17:42 (Şikayetten 54 dakika sonra)

Değerli abonemiz abone numaranızı ya da iletişim numaranızı paylaşmanızı rica ederiz.

Veysel
Veysel
12 Eylül 2024 18:19

12.09.2024 saa17.52 de aradınız 1dk 45 Sn. Konuştum temsilcinizle numaram olduğu halde neden buradan istiyorsunuz. Ayrıca temsilciniz telefonda bağırıyor hiç internet olmayan modem bağlı olmayan bir dükkanda portların açık olduğunu hizmetin başladığını söylüyor ayrıca iptal etmem durumunda 12 ay boyunca internet hizmeti alamayacağımı söyleyip bağırıp telefonu yüzüme kapattı kendisinden de şikayetçiyim lütfen en kısa sürede tarafıma dönüş yapın iletisim numaram sizde var abone olmadığım için de abone numaram yok sözden bir çözüm bekliyorum arama kaydınızı da ekliyorum

13 Eylül 2024 10:28

Değerli Abonemiz, Konu ile alakalı sizlere daha detaylı bilgi aktarabilmek ve hızlıca yardımcı olabilmek adına buradan abone kodunuzu paylaşabilir veya iletişim bilgilerinizi gönderebilirsiniz. Tarafınıza aynı gün içerisinde dönüş sağlanacaktır...

13 Eylül 2024 10:30

Paylaşmış olduğunuz numara ve görüşmeler Sadenet Firmasına ait değildir. Sadenet müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz.

06 Şubat 2025 19:10
Habibe sonuçtan hiç memnun değil

0850 800 02 00 İle Sadenet İş Birliği

02 Ağustos 2024 13:16

13 Temmuz 2023 21:21
Umut sonuçtan hiç memnun değil

18 Şubat 2025 17:48
Sahte Telekom Numaralarıyla Mağduriyet