Mirbey sonuçtan hiç memnun değil

Zümrüt Kuyumculuk Eski Yarım Altın Vermeleri Üslup Mimik Hareketleri Ters Bakmalar

09 Temmuz 2023 19:39

Mecidiyeköy viyadüğü Zümrüt kuyumculuk'tan yeni yarım almak istedim. Fiyat sordum 5450₺ dedi. Bende çok değil mi dedim sizin satışlarınız Harem altına göre değil mi sonra öyle deyince sen 5370₺ ver dedi. Olur mu öyle şey dedim buranın müşterisiyim, irtibatta olduğum oranın çalışanını aradım 5350₺ den vereceğiz dedi. Tamam dedim birkaç tane aldım fatura da vermediler ve çok kötü davrandılar. Zaten Harem altının satışı 5348₺ olmasına rağmen neyse bir şey olmaz dedim adamın (m** ve biri daha vardı ismini sormadım) üslubu mimik hareketleri çok kötüydü esnaflığa aykırı davrandılar ve aldığım yarımlardan bir tanesi eski vermişler. Bunu bildirdim irtibatta olduğum kişiye yarın tekrar götüreceğim yani onlar yüzünden mutsuz oldum. Onlar yüzünden huzurum kaçtı sizlerden ricam müşterileri bir şekilde zarar ettirmeye çalışmasınlar.
(Parayı hesaptan attım bugün Harem altın satışının da resmini çektim) Teşekkür ederim.

Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Kuyumcukent Harem Altında Müşteriye Yapılan Terbiyesizlik

23 Ağustos 2024 09:49

Harem Altın Altını Terazide Müşteriye Göstermiyor Ve Tersliyor.

20 Şubat 2024 15:59

Poyraz Kuyumculuk (Mersin) Ne Güler Yüzü Vardı Ne de İlgiliydi