12 Aralık 2023 16:12

Zuhal Müzikten FA125CE akustik gitar siparişinde bulundum ancak günlerdir sipariş onayım ile ilgili bir mesaj gelmedi. Haliyle sipariş numaramı da alamadığım için takipte bulunamıyorum. Bankamdan ücret onayı aldığım için tekrar sipariş vermekte tereddüt halindeyim. Yardımcı olursanız sevinirim

12 Aralık 2023 15:58
Zuhal Müzik Kargo Takibi Ve Bilgilendirme

Önceki siparişimde her detayıyla bilgilendirilmiştim şu anki siparişimin sisteme düşüp düşmediğini merak ediyorum

14 Aralık 2023 15:41
Zuhal Müzik Kargo Takibi Ve Bilgilendirme

Ürün elime ulaştı :) Kargodan mı Şirketten mi kaynaklı olduğunu bilmeyerek böyle bir durum yaşadım değişim talebi için Zuhal Desteği gün içinde defalarca kez aramama rağmen "Operatörlerimiz Meşgul Sıra Numaranız 3" otomatik mesajını alıp durdum. Zuhal Müziğin hiçbir şekilde müşterilerinin memnuniyeti açısından gerek bilgilendirme gerek yardımcı olma konusunda hiçbir adımı yok. (Kutular hasarlı değildi gitar korumalarla geldi yine de bu kırık mevcuttu)

15 Aralık 2023 18:04

Bugün gitar siparişini verişimin üstünden 1 hafta geçti ve aldığım kırık ürünü değiştirebilmek için 2 gündür aralıksız her saat aramama rağmen ulaşamıyorum. Yarın adli işlemde bulunma kararı aldım.

02 Mayıs 2024 19:47

Zuhal Müzik Siparişimi İptal Etmiyor

10 Ağustos 2023 10:43
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ürün Gönderimi Ve Yavaş Değişim Süreci Hayal Kırıklığı Yarattı

09 Temmuz 2025 23:20